Jump to content
Sign in to follow this  
ninnni2

Sijaiselle sijainenko?

Recommended Posts

ninnni2

Mitä ihmettä pitäisi tehdä sijaiselle joka ei hoida töitään vaan on poissa koko ajan jos minkäkin syyn takia! Vakkarit on ihan poikki kun sijasia ei saada ja sitten tämmöisiä jotka näkyvät kun haluavat-miten näistä pääsee eroon? Ja saako lopettaa sijaisuuden jos on huono sellainen? Kolmea vuoroa painetaan ja vakkarit saa tehdä sijaisten saikkuvuorot! Ja ovat kohta vuorollaan saikulla!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Poikatyttö

Hieman epämääräinen aloitus. Nyt olisi varmaan paikallaan keskustella sijaisen kanssa, joka on "milloin minkäkin syyn takia pois"!

Tekeekö huonon tästä sijaisesta juuri sairausloma vai joku muu asia?

Jos on sijainen ja sairastuu, katsotko että kun hän on sijainen niin hänellä ei ole oikeutta sairastua? Kun sairaus ei kysy lupaa.

Olisiko nyt  siellä työpaikalla muuta ongelmaa, josta tämä ns. Saikuttaminen voisi kertoa? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sirppis3

Tota noin; valitettavati meillä yleistä nuorten keskuudessa. Ollaan tosi helposti pois ja yöt esimerkiksi me toiset saadaan ottaa. Huolettaa alan tulevaisuus. On hyviäkin mutta harmittaa kun saadaan tälläisia :( alalle. Ja ei todellakaan sairaana joka kerta; itse olisin siinä tapauksessa jo sairaseläkkeellä.Ei jakseta vaativaa hoitotyötä ja perhe-elämää yhdistää. Olet ihan sippi päivän jälkeen ja vuorotyö. Hankalaa tulee olemaan tulevaisuudessa jollei tapahdu jotai radikaalia muutosta palkkaan ja työoloihin.Näin se vain on!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jupet

Jos "ei saada sijaisia" niin se on yleensä ihan työpaikan kulttuurista kiinni, esim sijaisia (tai ihan kaikkia) kohdellaan huonosti. Kukaan ei halua paskaan duunipaikkaan ja sieltä ollaan saikulla enemmän.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nor

Jos sijainen ei suoriudu työtehtävistään niin hänellä todennäköisesti on koeaika ja sijaisten kohdalla sopimattomalle sijaiselle ei ehkä kannata antaa uutta sijaisuutta eli määräaikaista työsopparia. Vastaus kysymykseen pääseekö niistä eroon ja voiko sijaisuuden lopettaa, eli kyllä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...