Jump to content
MAINOS

Terveyshoidon armottomuus


Mr.läheinen

Recommended Posts

Eli tilanne oli eilen 22.11 se etten saanut työterveyteen aikaa enää pe22.11 vaikka to jo netissä yritin varata ja soitin aamulla ajanvaraukseen. 
no, paikalliseen tk:hon vuoronumerolla jonottelemaan. Noh, se jonotus päättyi nopeasti(ihme kyllä) sairaanhoitajan palveluntarpeen arvioon. Kärsin masennuksesta, burnoutista, unettomuudesta ja voimakkaasta ahdistuksesta. Pyysin lääkärin aikaa neuvotellakseni jo käynnissä olevasta lääkityksestä, jolloin tuli kommentti ”ohjaan sut tuonne päihdäklinikalle päihdeohkaukseen, ku se on se sinun paikka.” 
senkö siitä saa kun on partaa, korvissa venytykset, huulikorut, kaulakoru, mustaksi värjätty parta/tukka ja tukka vedetty taakse oldschool slickbackilla.... olen siis ilman kysymystä alkkis ja nisti.. vaikka tässä ole edes olutta juonut 3,5v ja sitäkään ennen ole ollut edes runsasta käyttöä ikinä, huumeisiin en koske, IKINÄ. 
Tämä alkkisnisti-rakkari on vanhusten parissa todella pidetty hoitaja ja työyhteisössä arvostettu ammattilainen, mutta sitten TH:ssa sillä ole väliä kun näytät hänen mielestä nistiltä(laittaisin kuvaa mutta haluan suojella yksityisyyttäni). Tiedän, tällä alalla on sitä ongelmaa varsinkin kuin pkv-lääkkeitä häviää..... 

mutta se että evätään lääkäriin pääsy keskustelemaan lääkityksestä(masennuslääkkeen annostuksen nosto ja kova ahdistus)... kysyin että eikö päivystävällä lääkärille pääse? No ei, silläkin on kuule ihan liiaks jonoa että kerkeis sun kanssa jutella, tuossa Osote jonne lähdet nyt, kiitos hei.

 

selvä, kiitos, työpaikan takia burnoutista, keskivaikeasta/vaikeasta masennuksesta, ahdistu-/pakiikkikohtauksista, ja pakiikkikohtauksista kärsivä ei saa apua, vaan ohjataan alkkilaan/nistilään juttelee.. kohentaa hyvin tätä parantumisen kaarta....... 

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
MAINOS
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...