Jump to content
MAINOS

Seure kunnostautuu


Safeguard

Recommended Posts

Tällainen pisti silmään Seuren sivuilta:

"TÖIHIN PÄIVÄKOTIIN

Järjestämme tiistaina 19.8. klo 14–17 infotilaisuuden lastenhoitajien perehdytyksestä Espoon Leppävaaran toimipisteessämme, Upseerinkatu 3 B. Tervetuloa!

Etsimme päiväkotityöstä kiinnostuneita espoolaisia. Sinulla ei ole alan koulutusta, mutta olet kiinnostunut työskentelemään päiväkodissa ja innokas toimimaan lasten parissa.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan mahdollisuuksistasi osallistua kauttamme perehdytykseen, jonka jälkeen olet valmis työskentelemaan eripituisissa sijaisuuksissa Espoon kaupungin päiväkodeissa."

Tuossa http://www.seure.fi/Page/df55dcf1-c051-4fa7-aefd-23b169c374ca.aspx linkki uutiseen.

Että näin.

Nostetaan päivähoitomaksuja ja palkataan kunnan (Espoon, Helsingin ja Vantaan) omistuksessa olevan rekryfirman kautta kouluttamattomia kuntalaisia töihin päiväkotiin. Tämä on selkeästi alamme vetovoimaisuuden parantamista mitä parhaimmillaan... :-

Toinen puhuu aidasta, toinen aidan seipäästä.

Link to comment
Share on other sites

Seurella on muuten nyt s-postitse menossa gallup vai mikä lie heidän toimivuudesta ja kaikesta heihin liittyvästä meneillään. Kolahti s-postiin ja antaumuksella vastailin sinne korjausehdotuksia ja suoranaista palautetta.

Sivusta seuranneena ja jonkin verran itsekkin asiassa mukana olleena on käsittämättömän sekavaa löytää esim.keikkalaisia somaattiselle vuodeosastolle.

Toki joskus onnistuu, en sillä, mutta silti loputtomasti näitä tarinoita että kysyntä ja tarjonta ei kohtaa.

Lisäksi vknloppulistat sisältävät kaiken sekametelisopan, mitä voi olla.

Onneksi ei ole toistaiseksi tarvinnut alkuinnostuksen jälkeen heidän listoillaan roikkua.

Itsessään mm. asiakaspalvelu on aina ollut omalla kohdallani hyvää, mutta jokin kysynnän ja tarjonnan kaava tulisi korjata, että maksimoitaisiin duunarien saanti aikuisten oikeasti heidän haluammillen paikoille.

carpe diem

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...