Jump to content
MAINOS

Palkat alas Postin tapaan


Guest Pelottavaa

Recommended Posts

Guest Pelottavaa

Ylen sivuilla luettua tänään. Työnantaja voi vaihtaa työehtosopimusta ja näin vaikuttaa työntekijöiden palkkoihin ja etuihin periaatteessa kaikilla aloilla. Tapa on entistä yleisempää. Nyt alkoi hälytyskellot soida päässäni ( toivottavasti yksin minulla ): Maassamme on kymmeniä tuhansia koulutettuja hoitajia , jotka eivät enää työskentele alalla eikä päättäjille tunnu olevan tärkeää saada heitä takaisin ( Kling Kling ). Tärkeämpää on saada lisättyä työperäistä maahanmuuttoa ( Kling Kling ). Ollaanko me kohta samassa tilanteessa Postin kanssa? Viisas yrittäjä kerran sanoi, aina löytyy joku joka ostaa. Mietin, entä jos löytyy tarpeeksi iso joukko joka on valmis myymään?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Riittääköhän ulkomailta tulevilla hoitajilla motivaatio hoitaa suomalaisia vanhuksia. Ja miten on kielitaidon laita. Lisäksi nämä 60jälkeen syntyneet on kahtia jakautuneita maahanmuutosta. Haluaako he eed että ulkomaalaistaustaiset hoitaa heitä.

Vanhusten määrä räjähtää käsiin 10v sisällä. Ei muuta kuin porukka kasaan ja oma hoitokoti pystyyn.

Link to comment
Share on other sites

Guest Joopa-Joo

Ai ettäkö kun hoitajat tekevät muutakin työtä hoitotyön lisäksi ( siivoavat, pesevät pyykkiä, lämmittävät ruokaa jne), työnantajalle olisi kannattavampaa löytää sille edullisempi työehtosopimus..Varsinkin kun vaaditaan lisää käsipareja....Voisin kuvitella muutaman tuhannen asuntolainaansa maksavan lähihoitajan tai sairaanhoitajan kimpaantuvan asiasta, mutta ehkä ahtaasti kimppakämpissä asuvat nielisivät asian mukisematta...Mutta joo, kohta varmaan ehdotetaan että avustavaa työtä tekevät hoiva-avustajat ( siivous, pyykinpesu jne) voisivat tulla vähän halvemmaksi ( vaikka todellisuudessa tekevät hoitotyötä siinä missä muutkin.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...