Jump to content
MAINOS

Osastojen ylikuormitus lisää hoitajien mielenterveysongelmia


Reportteri

Recommended Posts

Työterveyslaitoksen johtaman seurantatutkimuksen mukaan suuri vuodeosastolla hoidettujen potilaiden määrä kasvattaa lääkehoitoa vaativien psyykkisten häiriöiden, kuten masennuksen riskiä työntekijöillä. Asiasta kertoo Mediuutiset.fi. Tutkimukseen osallistui yli 7000 erikoissairaanhoidossa työskentelevää hoitajaa ja lääkäriä.

-On tärkeää, että osastojen kuormituslukuja seurataan sairaaloissa. Pitkään jatkuvan ylikuormituksen ehkäisy sairaalaosastoilla on kaikkien etu, sanoo tutkimusprofessori Mika Kivimäki

http://www.mediuutiset.fi/doc.te?f_id=1386876

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Pitkään jatkuvan ylikuormituksen ehkäisy sairaalaosastoilla on kaikkien etu, sanoo tutkimusprofessori Mika Kivimäki

Tiedän osastoja, joilla on -90 -luvun säästöistä asti ollut ylikuormitusta ja lukuja seurataan, mutta johto vaan toteaa, että "kyllä meidän tytöt osaa ja pystyy"  angry.png  ...että ehkä arkirealismia on kuitenkin se, että pitäisi päästä korjaamaan tilannetta ja sen jälkeen ehkästäisiin ettei ajauduta uudelleen ylikuormitukseen.

Mutta kun ylihoitajat vain nykyään tuntuu huokailevan, että "mitäs teet, kun ei saa hoitajia mistään". Voi, juma...kun nämä kaikki asiat on olleet ennaltaehkäistävissä ja tiedossa jo ainakin viimeiset 20 vuotta.... "Kaikki tietää, mitä pitäisi tehdä - vaikeinta vaan on se tekeminen".

Aina kun minun pitää valita kahdesta pahasta, kokeilen sitä pahaa, johon en ole vielä tutustunut.

                                  - Mae West -

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...