Jump to content
MAINOS

XIGRIS


Guest tehotyttö

Recommended Posts

Guest tehotyttö

Onko teillä muilla kokemuksia Xigris`n käytöstä? Ja millaisia kokemuksia?

Meillä kyseistä lääkettä käytettiin viime viikolla ensimmäistä kertaa, vielä ei tietysti voi sanoa, että kannattiko hoito vai ei. Lääkehän on mielettömän kallis- 92 tunnin hoitokerta maksaa n.13 000 €. Kyllä siinä muutamaan kertaan katsoin, että tuli varmasti luettua käyttöohje oikein ja laimennettua lääke ohjeiden mukaisesti. Ei olisi huvittanut heitellä ampulleja menemään!!  :nauraa:

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Kyllä meidän talossa(siis mun siviilityössä) käytetään Zigristä. Siitähän alkaa olla jo kohtuudella tutkittua tietoa sen tehosta. Itse en osaa sanoa, lähtivätkö ne potilaat sitten terveempänä teholta ulos. Ja jumalattoman kallis.

No comments

Link to comment
Share on other sites

Guest tehotyttö
Tarkotsä Xigris´tä?

Sillä nimellä on ainakin Ruotsissa antikoagulantti/entsyymi (drotrecogin alfa) lähinnä sepsiksen hoidossa.

Kiitos medi! Tarkoitan juuri Xigris`tä! Siis sepsiksen hoidossa käytettävä aktiovoitu proteiini C, jonka pitäisi estää mm. mikroembolioiden syntymistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Aihetta lämmittelen uudelleen :) Onkohan kaikki tähän topicciin kirjoittaneet työskennelleet ulkomailla? Ymmärtääkseni k.o lääke on kohtuullisen vähän aikaa ollut käytössä Suomessa ;) Xigris on nyt saamassa jalansijaa sepsispotilaitten hoidossa ainakin suuressa ja kauniissa HUS:ssa :) edustajat hehkuttavat maasta taivaaseen! Vielä ei ole omalla osastolla tullut vastaan joten omakohtaista kokemusta ei ole mutta meidän talon teho ainakin käyttää. Vähentää kuulemma kuolleisuutta sepsikseen merkittävästi.

Link to comment
Share on other sites

Mää olen suomenoloissa törmänny jo kyseiseen lääkkeeseen... Kallis ku mikä, mutta niinku Pile jo totesi en osaa minäkään sanoa onko potilaat terveempiä osastolle päästessään, tai siitä lyheneekö hoitoaika teholla... Ja jos en ihan väärin muista (siis on jo vähän aikaa kun kyseisen aineen kanssa läträsin..) Meni tovi tavatessa käyttöohjetta, muta suoriuduin kuitenkin, huh!

I'm selfish, impatient and little insecure. I make mistakes, i'm out of control and at times hard to handle, but if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Lääke on poistunut käytöstä (poistettu myös suosituksista ja ohjeistuksista).

"If you ain't part of a solution, you are solid or gas."

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...