Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

krissy

Sairaanhoitaja työterveydessä?

Recommended Posts

krissy

Onko ketään joka tekisi sh:n hommia työterveysasemalla? Kyselen kun on tarjottu moista jobia jota vakavasti harkisen. Tää olis vielä Varamiespalvelun kautta. Huomenna pitäs soittaa enkä tiedä mitä ajatella moisesta työstä. Osaako joku kertoa mitä kaikkea tollasessa paiakssa joutuu tekemään

Ja anteeks typot sun muu, oon kännissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Polla

Mä en vastaa alan ammattilaisena, mut olin töissä yrityksessä jossa oli useampi sata ihmistä töissä. Terkkari siellä hoiti mm. työntekijöiden terveystarkastukset, kirjotteli parin päivän sairaslomia, otti joitakin verinäytteitä (mm. kolesteroli, hemoglobiini) ja tietty kuunteli ihmisten valituksia vaivoistaan, mittalili verenpaineita ja rasvaprosentteja. Siellä kävi myös työterveyslääkäri pari kertaa viikossa pitämässä vastaanottoa ja terkkari tarvittaessa konsultoi tämän kans.

Share this post


Link to post
Share on other sites
possuliini

Harjoittelun kautta on kokemusta. Omassa harjoittelupaikassani sh ei tehnyt terveystarkastuksia ja työpaikkakäyntejä, vaan vastasi sairasvastaanotosta. Työtehtävät oli aika pitkälti samanlaisia kuin terveysaseman vastaanoton hoitajalla eli sairaslomien kirjoittelua, flunssapotilaiden ohjaamista jne. Lisäksi sh vastasi elvytysvälineistä ja koulutti muuta henkilökuntaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cinnamon

Sairaanhoitaja työterveydessä vastaa sairasvastaanotosta: flunssat, akuutit työtapaturmat, haavojen ompeluissa avustaminen, tikkien poistot, luomenpoistot, ligatuurat, cryohoidot, rintakipuiset katsoo ja ohjaa lääkärille, hengenahdistuspotilaat jne.  lisäksi rokotukset, verenpaineet, korvien huuhtelut tarvittaessa papa-näytteet, pef-ohjaukset eli monipuolista hommaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...