Jump to content
MAINOS

Kuinka monelta käytte laittaa yövaippoihin noin 15 asukkaan yksikössä?


amilo

Recommended Posts

MAINOS

johtuu ihan asukkaasta... jos kastelee runsaasti, niin vasta 20 jälkeen (yöhoitaja tulee klo 21)....

Link to comment
Share on other sites

Meillä on juuri muuttuneet nämä systeemit. Yövappaa aletaan laittamaan tuossa 18 jälkeen, varmaan lähempänä 19. Aiemmin jos pitää vaippa vaihtaa, niin sitten yövaippa välivaipoilla. Ja meillä kyllä runsaasti kasteleville se välivaippa laitetaan sittenkin. Yökön on helpompi ottaa se välivaippa pois, kun vaihtaa koko vaippa.

Meidän omat yököt käyttää käveleviä wc:ssä  ja tekevät aamupesutkin niille, ketkä siinä aamun pintaan sinne vessaan haluaa. Sijaisyököt taas ei käytä, joten silloin laitetaan näille normaalisti vessassa käyville teipparit ja se tehdään yleensä 20 jälkeen.

On ne niin erilaiset raulit, toinen on herkkä ja ujo, toinen taas suuna päänä

Link to comment
Share on other sites

Riippuu aivan, pissaako miten paljon ja monen aikaan asukas käy nukkumaan.. Toisille laitetaan jo 19-19.30 aikoihin, toisille 20 aikoihin ja joillekin vasta 21.

Meillä nuo vaipat laitetaan viimeisellä vessareissulla, ennen nukkumaankäyntiä.

Muoks: Piti vielä muokkia, ettei tule väärinkäsityksiä.. Nuo klo. 19 aikaan käyvät katsovat kyllä sängystään telkkua, eli eivät välttämättä käy nukkumaan, mutta eivät enää käy WC:ssäkään.

Link to comment
Share on other sites

Noin klo 18 aikoihin, suurin "ruuhka" klo:19-20. Klo 20.30 yleensä melkein kaikki jo sängyssä. Joskus kyllä laitettu sänkyyn jo ennen klo 18, jos vanhus väsynyt ja itse haluaa jo mennä nukkumaan. Meillä kyllä asukkaita 35 ja hoitajia iltavuorossa 5.

Mutta jos yksin laittaisin nukkumaan 15 asukasta, niin voisin laskea että noin 15min/asukas (siirtyminen wc:n, pesut, vaatteiden vaihto, siirtyminen vuoteeseen ja mielellään muutama minuutti seurusteluun ja hyvän yön toivotuksiin). Eli 15x15min=3h 45min ja jos klo21 pitäisi olla valmista, niin ensimmäinen lähtee silloin nukkumaan klo17.15.

Mahdollisuus, että joku katselee sinua, on suoraan verrannollinen toimintasi typeryyteen.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...