Jump to content
MAINOS

Perus- ja mielenterveyshoitajan palkoista


jackpot

Recommended Posts

Onko sairaalassa työskentelevällä perushoitajalla yleisesti parempi palkka kuin vanhainkodissa työskentelevällä(en tarkoita yksityisiä)? Entä mielenterveyshoitajalla vs. perushoitajalla sairaalassa?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Ainakin Helsingin kaupungilla lähihoitajalla on parempi peruspalkka akuuttiosastoilla kuin vanhainkodissa, parasta peruspalkkaa saa kotihoidossa.

:)

Link to comment
Share on other sites

Työskennellessäni yksityisellä mielurin palkka oli korkeampi kuin perushoitajan, olin siis mielenterveyshoitajan toimessa. Mutta mielurihan voi hakea ph:n tointa ja saada ph:n palkkaa. Mth-koulutus oli jnkv pidempi kuin ph:n.

"Ja se puhelinnumero mun taskussa , rakas, luulin että se olet sinä" (Lapinlahden Linnut: Älä viskaa mua pihalle)

Link to comment
Share on other sites

Mikä sitten on se lähärin palkka esim.kunnallisella työnantajalla? Olen ymmärtänyt, että kokemuslisät ei kerry samalla tavalla (yhtä tiuhaan) kun esim. yksityisen sosiaalialan tessissä (meillä on 3, 5, 8 ja 11). Ja sitten on jotkut ihmeelliset henk.kohtaset lisät, mistä en tajua mitään... Jos mun perusliksa on vähän alta 2000 yksityisellä 8 v. kokemuslisällä, niin paljonko se olis kunnallisella? Tätä olen miettinyt kun olen katsonut työpaikkoja, eli missä kannattaisi ne peput pyyhkiä?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...