Jump to content
MAINOS

Intubaatiolarynxmaski


EE

Recommended Posts

En nyt muista mikä sen hieno nimi on mutta siis larynxmaskin läpi viedään intubaatioputki.

Ongelmana on miten saada se larynxmaski intubaation jälkeen siististi pois? Nyt se tuntuu olevan hemmetinmoista säheltämistä jotta putki pysyy hyvin paikallaan.

Anelääkäri ei ollu perehtyny koko vehkeeseen ja kun hädällä sitä käytettiin niin todellista sähläämistä se oli  huh.gif  Ja  yöllä tietenkin se on  anestesiahoitajan vika jos homma ei suju, niinkuin aina  angry.png

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Fast Trach?

Kaikissa noissa ilmatiemalleissa on sellanen pointti, että ne pitää harjoitella rauhassa eikä ruveta käyttämään hätätilanteessa jotain mitä ei osaa. Perkele.

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Link to comment
Share on other sites

Yleiseltä nimeltään ILMA.

Sen käytössä on juuri se, kuten Focce sanoi, eli ei ole paras paikka tutustua laitteen toimintaan silloin, kun sitä oikeasti tarvitaan.

Intubaatioputki tarvitsee laittaa tarpeeksi syvälle(lue: oikeaan kohtaan), täyttää kuffi, tyhjentää maski, irrottaa int.putken liitin, int.putken päästä kiinni pitäen vetää maskia pois, kun on tarpeeksi ylähäällä, niin vetää kokonaan pois suusta maski ja laittaa liitin takaisin.

"If you ain't part of a solution, you are solid or gas."

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Saman anelääkärin kanssa iltavuorossa ja nyt homma pelitti vähän paremmin. Taisi käydä perehtymässä kyseiseen vehkeeseen entisen episodin jälkeen  :)

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...