Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Kirsi Ruotsalainen

Sosiaali- ja terveyalan ammattilaisille koira-avusteista toiminnan koulutusta

Recommended Posts

Guest Kirsi Ruotsalainen

Ammattimainen koira-avusteinen toiminta- koulutus


Eläintenhoidon ammattitutkinto, valinnaiset tutkinnon osat 20 osp

Koulutuksemme perehdyttää koira-avusteisen työskentelyn saloihin ja tarjoaa valmiudet koira-avusteiseen työskentelyyn kasvatus- ja kuntoutusalalla. Koulutus on ainutlaatuinen, sillä Suomessa koira-avusteisesta toiminnasta ei ole aikaisemmin ollut tarjolla yhtä laajaa kokonaisuutta ja osatutkintomahdollisuutta.

Koulutus on osa eläintenhoidon ammattitutkintoa, eläinten kouluttamisen osaamisala, eläinavusteisissa palveluissa käytettävien eläinten kouluttaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen, 20 osp.

Koulutuksessa käymme läpi koira-avusteista toimintaa niin koiran, työntekijän kuin asiakkaankin näkökulmasta. Käsittelemme koiran vaikutusta ihmisen hyvinvointiin koiran hyvinvointi huomioiden. Opiskelemme koiran käyttäytymistä ja kouluttamista sekä käymme läpi avustustoimintaan soveltuvan koiran kriteereitä. Koulutuksessa perehdymme myös koira-avusteisen toiminnan kohderyhmiin ja erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen.

Koulutukseen sisältyy asiantuntijaluentoja sekä itsenäistä työskentelyä. Lähiopetusta on yhteensä n. 24 päivää, 2-3 päivää kuukaudessa (ei heinäkuussa).
Ammattimainen koira-avusteinen toiminta -koulutus sopii henkilölle, jolla on eläinalan, sosiaali- ja terveysalan tai opetusalan tutkinto tai koulutus ja kokemusta sekä kiinnostusta toimia laajassa työkentässä. Oma, koira-avusteiseen toimintaan soveltuva koira ei ole välttämättömyys.

Haastattelut pidetään 8.8.2019 Asikkalan kampuksella.

https://www.salpaus.fi/koulutusesittely/ammattimainen-koira-avusteinen-toiminta/?fbclid=IwAR1HYueNm2pmL-tYc3oONsK4q2qRq18DUfAg16n6xKjJr94s5dRnTRI3ZB0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...