Jump to content
MAINOS

Sosiaali- ja terveyalan ammattilaisille koira-avusteista toiminnan koulutusta


Vieras: Kirsi Ruotsalainen

Recommended Posts

Vieras: Kirsi Ruotsalainen

Ammattimainen koira-avusteinen toiminta- koulutus


Eläintenhoidon ammattitutkinto, valinnaiset tutkinnon osat 20 osp

Koulutuksemme perehdyttää koira-avusteisen työskentelyn saloihin ja tarjoaa valmiudet koira-avusteiseen työskentelyyn kasvatus- ja kuntoutusalalla. Koulutus on ainutlaatuinen, sillä Suomessa koira-avusteisesta toiminnasta ei ole aikaisemmin ollut tarjolla yhtä laajaa kokonaisuutta ja osatutkintomahdollisuutta.

Koulutus on osa eläintenhoidon ammattitutkintoa, eläinten kouluttamisen osaamisala, eläinavusteisissa palveluissa käytettävien eläinten kouluttaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen, 20 osp.

Koulutuksessa käymme läpi koira-avusteista toimintaa niin koiran, työntekijän kuin asiakkaankin näkökulmasta. Käsittelemme koiran vaikutusta ihmisen hyvinvointiin koiran hyvinvointi huomioiden. Opiskelemme koiran käyttäytymistä ja kouluttamista sekä käymme läpi avustustoimintaan soveltuvan koiran kriteereitä. Koulutuksessa perehdymme myös koira-avusteisen toiminnan kohderyhmiin ja erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen.

Koulutukseen sisältyy asiantuntijaluentoja sekä itsenäistä työskentelyä. Lähiopetusta on yhteensä n. 24 päivää, 2-3 päivää kuukaudessa (ei heinäkuussa).
Ammattimainen koira-avusteinen toiminta -koulutus sopii henkilölle, jolla on eläinalan, sosiaali- ja terveysalan tai opetusalan tutkinto tai koulutus ja kokemusta sekä kiinnostusta toimia laajassa työkentässä. Oma, koira-avusteiseen toimintaan soveltuva koira ei ole välttämättömyys.

Haastattelut pidetään 8.8.2019 Asikkalan kampuksella.

https://www.salpaus.fi/koulutusesittely/ammattimainen-koira-avusteinen-toiminta/?fbclid=IwAR1HYueNm2pmL-tYc3oONsK4q2qRq18DUfAg16n6xKjJr94s5dRnTRI3ZB0

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...