Jump to content
MAINOS

työvuorolistan muutokset


vilikki

Recommended Posts

Moikka.Hain 28.1. alkavan listan viime viikolla. AOH soitti eilen että ei ole varmaa alkaako työt 28.1 vaiko 7.2. sillä hän ei ole varma alkaako listalle suunniteltu sairausloma. Kyseiselle henkilölle on listaan ajettu späiviä koko listalle. Onko minun alistuttava kohtalooni ja aloittaa työt 7.2. vai voinko mennä suunnitellusti 28.1 töihin. Mielestäni työntekijän ei ole pakko suostua muutoksiin. Ja ainakkaan tälläiseen en suostu hyvällä kun töitä menetän 1,5 vkoa. Tällä hetkellä olen työtön.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Milloin työsopimuksen mukaan työt alkavat? Työvuorolistaan voi tehdä painavista syistä muutoksia, mutta jo sovittua työn alkamisaikaa ei niin vain voi muuttaa. Jos on sovittu, että työt alkavat 28.1., niin silloin ne alkavat 28.1.

Failure is always an option

Link to comment
Share on other sites

En ole vielä saanut määräyskirjaa.

Eli työn alkamisesta oli sovittu suullisesti? Suullinen sopimus on yhtä pätevä kuin kirjallinenkin, mutta suullisesti sovittuja asioita on vaikea todistaa jos tulee erimielisyyksiä.

Toisaalta sinulle on annettu kirjallisesti työvuorolista joka tukee sitä, että työsi alkaisivat 28.1. Jos työnantaja alkaa mussuttamaan, niin ota yhteys liittoon. Ja älä hävitä työvuorolistaa jossa sinulle on suunniteltu työvuoroja 28.1. alkaen.

Failure is always an option

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...