Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

piika

Instrumenttien huolto ja säilyvyys pienessä terveysasemalla

Recommended Posts

piika

Miten teillä on hoidettu asia? Kuka huoltaa ja miten? entäs steriloiminen, ja säilyvyys , merkkaatteko päivämäärän jolloin vanhenee vai milloin steriloitu? Kuka rasvaa ja huoltaa? Meillä käytössä pesukone ja autoklaavi. Miten pestä esim. metallinen korvahuuhtelukärki koska ei painetta sisälle kärkeen?

Miten infektiot, onko teillä ilmennyt?

Kaikki vinkit otetaan vastaan, olen juuri aloittanut pienellä terveysasemalla , jossa yksi lääkäri ja terveydenhoitaja työparina , työnkuva laaja , mutta instrumenttipuoli hieman huonomalla jamalla?

Olen juuri heittänyt roskiin vanhentuneita tavaroita, ruiskuja, neuloja jne. Instrumenttikaappi täynnä tuiki tuntemattomia välineitä, puhumatta ensiapu laukusta, huh huh

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Lääkärihoitaja

Hoitajat huolsivat. Toimenpidehuoneessa ämpäri, joka tyhjennettiin iltapäivällä dekoon, sitten aamusella sopivassa raossa pussitus ja liimaus. Päälle viimeinen käyttöpäivä ja streiloitavaksi. Kyllä korvakärjet samalla tavalla puhdistuivat mielestäni. Kummempia infektioita ei työpaikassa oloaikana ilmennyt. Kun paketti meni vanhaksi, esim. jotain tosi vähän käytettäviä, pesuun vaan uusiksi.

Kyllähän sieltä kaapeista löytyi esim. 15 vuotta aiemmin vanhaksi mennyt pipetti ja neulat/ruiskut/infuusioletkut aikas vanhoja. Elvytyspakissa myös vanhentunutta adrenaliinia :D Sitten oli jokin tunnistamaton hes-valmiste...

Perustin toimenpidehuoneeseen vihon, johon tarkastukset kirjataan, ja samoin jos jokin aine oli menossa vanhaksi. Kun kerran tekee kunnon inventaarion, ei ole itsellä jatkossa niin paljon hommaa.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×
×
  • Luo uusi...