Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

rage

LH:n rekisteröityminen Irlannissa???

Recommended Posts

rage

Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia / mitä tahansa tietoa siitä, onnistuuko LH:n rekisteröityminen Irlannin An Bord Altranaisiin. SH:lle tämä on käytännössä läpihuutojuttu, vaikkakin byrokraattinen sellainen. Mutta onko kukaan LH onnistunut tässä ja oliko mutkia matkassa ja mitä pitäisi ymmärtää ottaa huomioon?

Olen ollut kontaktissa sikäläiseen rekrytoimistoon ja saanut An Bord Altranaisin rekisteröitymiskaavakkeet ja -ohjeet sekä hyviä neuvoja rekrytoijalta, mutta tämä SH / LH - ero ei tahdo mennä millään jakeluun siellä suunnassa. Eli ennen kuin maksan rekisteröintimaksun (175€) ja TEO:lle 60€ englanniksi käännetyn suomalaisen rekisteröintitodistuksen Irlantiin toimittamisesta, haluaisin olla edes jokseenkin varma, että hanke onnistuu.

Otan kiitollisena vastaan kaiken asiaan liittyvän infon ja vinkit yms. joko tänne tai omaan sähköpostiini: sopotti@gmail.com

Sen verran sain ajantasaista tietoa sikäläisestä palkkatasosta, että viitisen vuotta valmistumisen jälkeen työelämässä olleen rekisteröityneen (sairaan)hoitajan minimi alkupalkka ilman vuorolisiä on luokkaa 38 000€/v.

t:Rage

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×