Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

EE

Isotooppimiktiografia

Recommended Posts

EE

Tytölleni on tarkoitus tehdä kyseinen toimenpide. Tiedän asiasta sen verran että katetri laitetaan ja varjoainetta perään. Onko tutkimus kivulias?? Onko mahdollista antaa lapselle esilääkettä kun suoraan kotoa tulemme? Ja kuinka kauan kyseinen tutkimus mahtaa kestää?

En saanut lastenpolilta mitään ohjetta muuta kuin puoli tuntia ennen toimenpidettä polille jossa katetri laitetaan. Olisi kuitenkin mukava saada jotakin infoa jotta voisin tytön valmistella tutkimusta varten!

Kiitos!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Maailman vahvin tyttö

Käytännöt vaihtelee ihan taloittain, joten suosittelen soittamaan sinne lastenpolille noista mieltäsi askarruttavista asioista.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Venni-Veiterä

Hei!

Kyseessä on suht helppo ja kivuton tutkimus. Katetrin laitto ja sitten isotooppikuvaukseen jossa aletaan rakkoon tiputtamaan sitä ainetta ja kuvataan samalla kun lapsi makoilee kuvauspöydällä. Rakko täytetään tiettyyn pisteeseen että nähdään takaisin virtaus ja rakon täyttyminen ja sitten olisi varjo-aineen pois pissaaminen edessä. Katetri otetaan ennen pissaamista pois tietty.

Meillä taidettu tehdä 4 vai 5 kertaa eikä koskaan ole tarvittu esilääkettä eikä ole itketty ja koko homma on ohi vajaassa tunnissa katetrin laitosta.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
EE

Kiitos sinulle Venni-Veiterä  :)

Polilta en kunnon ohjeita saanut kun hoitaja ei ollut varma mistään. Juuri taloon tullut... Olen jo tytölle selittänyt että katetri laitetaan ja ainetta tiputellaan. Eihän hän kovin innoissaan ollut mutta puhumalla koitetaan selvitä.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×