Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Lääkärihoitaja

Lapsivuodekuume

Recommended Posts

Lääkärihoitaja

Jotenkin olen ihmeissäni, näistä entistä ärhäkämmistä ja harvinaisemmista infektioista.

"Kuopion yliopistollisessa sairaalassa on esiintynyt harvinaista lapsivuodekuumetta. Kolmella synnyttäneellä äidillä ilmeni tämän kuun alkupuolella A-ryhmän streptokokin aiheuttamaa vakavaa infektiota.

Sairaalasta kerrottiin tiistaina, että kaikki äidit ovat toipuneet eivätkä lapset ole sairastuneet. Tautitapaukset ilmaantuivat heti synnytyksen jälkeen.

Infektion lähteestä ei ole vielä tietoa. Synnyttäneitä äitejä kehotetaan palaamaan heti sairaalaan, jos kotiutumisen jälkeen ilmaantuu kovaa kuumetta tai voimakkaita vatsakipuja. Samoin pitää toimia, jos vastasyntyneelle tulee korkea kuume tai märkivä napatyngän tai ihon infektio.

STT"

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Sini

Kysymys ei ole uudesta vaan vanhan palaamisesta. Lapsivuodekuume on aikoinaan ollut yksi naisten yleisimmistä kuolinsyistä (vuonna kivi). Ikävä juttu kaiken kaikkiaan.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Lääkärihoitaja

Tuntuu että vanhat palaavat ja tarkoitin siis että palaavat ärhäkkäämpinä esim. tämä ja sitten tappava clostridium diffice..

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Sorento

Todella ikäviä kokea, itsellä on kaksi kertaa ollut neljästä synnytyksestä. Hyvin pelottavia kokemuksia ja näistä pitäisi valistaa enemmän jo äitiysneuvolassa, itselleni kun tuli ensimmäisen kerran ei selvinnyt kuin monen mutkna kautta ja oli lähellä etten joutunut teho-osastolle kun aluksi diagnosoitiin väärin. Myös yhden synnytyksen jälkeen sairaalasa olo aikana itse sekä vauva sairastuimme vakavasti ja kumpikin vahvalla antibiootti kuurilla. Toivoisin että vaikutusvaltaisemmat henkilöt informoisivat asiaa eteenpäin.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×