Jump to content
MAINOS

Verkkokauppamme tiedottaa


OldOne

Recommended Posts

Nyt verkkokauppaan on lisätty paljon toivottu Designer -osio, mitä kautta voi itse suunnitella tuotteensa. Tekstiilien yms mallivalikoima on todella laaja, lisäksi valittavana on iso määrä erilaisia grafiikoita. Nyt suunnittelemaan joululahjoja http://hoitajat2.spreadshirt.net Monet verkkokaupan tuotteista saa aavistuksen halvemmalla kun suunnittelee ne itse tätä kautta.

Itse verkkokaupasa lähes kaikkien tuotteiden hintaa on tiputettu joulusesongin kunniaksi.

http://hoitajat.spreadshirt.net

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Huom! Jos käytät jotain adblokkeria selaimessasi, nuo molemmat sivut pitää laittaa ns 'white' -listalle, muuten kauppa ei pelaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

T-paita Designerin kautta voit tehdä nyt paidan myös omasta kuvasta. Valitse 'Grafiikat' -> 'Lataa oma valokuva'. Kuvan oheen on mahdollista liittää myös oma teksti.

oma_kuva.jpg

Omia kuvia voi painattaa vain valkoisiin tai erittäin vaaleisiin kankaisiin.

Link to comment
Share on other sites

Nyt suosituimmat tekstit löytyy T-paita designerista valmiina kuvina. Joten esim suosituimman tekstin 'Be safe at night, sleep with a nurse' saa nyt kaikenvärisiin tuotteisiin ja värit saa valita itse. :)

Link to comment
Share on other sites

Kauppaan lisätty uusia painatuksia. Esimerkkinä 'Tribaali -nurse' -painatus. Laatupaita, missä niskassa tribaalipainatus.

image.php?type=image&partner_id=1081163&product_id=6740205&img_id=2&size=huge&bgcolor_images=white

Paidan mallista johtuen hinta on aavistuksen korkeampi kuin perus t-paidassa, mutta kuvio löytyy myös Desineristä jolla sen saa painettua lähes kaikkiin malleihin.

Link to comment
Share on other sites

Painatustyyppien kirjo kasvaa. Paitojen toimmittaja tarjoaa uutena kirjoituspinnaksi soveltuvaa fleksipainatusta. Painatuksen päälle voit kirjoittaa ja piirtää lähestulkoon loputtomasti haluamiasi viestejä ja piirroksia.

Näin se toimii:

Mene T-paita Designeriin. Luo ja lataa oma grafiikka tai valitse valmiista grafiikoista tarkoitukseen sopiva. Pidä huoli, että valitsemassasi grafiikassa on vaalea alue, jotta tussi erottuu varmasti taustastaan. Sitten vain asettelet grafiikan haluamallesi tuotteelle, valitset oikeat värit ja koot - ja tilaat!

Tuote toimitetaan postilaatikkoosi. Paketista löydät paidan lisäksi tarkoitukseen sopivan poispyyhittävän Crayola-tussin. Voit koristella grafiikkaa haluamallasi tavalla: kirjoittaen tai maalaten sen päälle. Vesiliukoinen tussi lähtee pois helposti märällä käsipyyhkeellä tai pesukoneessa.

Kirjoituspinnaksi soveltuvaa fleksipainatusta on saatavilla seuraavissa väreissä: musta, valkoinen, kulta (ei-metallinen), keltainen, kerma, punainen, ruskea ja vihreä.

kirjoituspinnaksisoveltkx5.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...