Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

almamaria

Liittoon kuulumattomat

Recommended Posts

almamaria

Olen pyrkinyt olemaan (ja onnistunutkin siinä) asiallinen suhtautumisessani TEHY:n kuulumattomiin työtovereihini. Mitä pitemmälle tämä taistelu etenee, sen vaikeampaa on ymmärtää miksi jotkut eivät kuulu liittoon vaan kritisoivat käynnissä olevaa etujen ajamista. Liityin itsekin liittoon vasta muutama viikko sitten, olin monta vuotta poissa petyttyäni liiton saamattomuuteen. Olen yrittänyt puhua ko. ihmisten kanssa ja perustella, miksi kannattaisi osallistua taisteluun mm. OMIEN palkkojen puolesta. Liittoon kuulumattomat eivät myöskään ymmärrä sitä, että he joutuvat tekemään sellaisia töitä (jos ja kun joukkoirtisanoutuminen toteutuu) etteivät niistä selviä ilman virheitä - kuka heitä puolustaa? Ei ainakaan työnantaja. Miksi he eivät ymmärrä omaa parastaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tuure

Sanoppas se. Kannattaa nyt myös muistuttaa heitä siitä, että hoitovirheen sattuessa, HE vastaavat virheistään omalla kukkarolla käräjillä. Siinä ei työnantaja ole auttamassa, ehei.

minusta se vaatii jo aikamoista uskoa omiin kykyihinsä, jos uskaltaa työskennellä tänpäivänä ilman kunnon järjestön turvaamaa vakuutusturvaa.Jotkut ovat aivan liian sinisilmäisiä. 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Hoitajat.net

    Osallistu keskusteluun

×
×
  • Create New...