Jump to content

Vuosiloma, juhannus ja vapaat


Recommended Posts

Aloitan vuosiloman juhannusviikon maanantaina ja loma jatkuu juhannuksen jälkeen. 3 viikon lista päättyy juhannukseen. Tuolle listalle tulisi 7 vapaata, koska juhannuksesta tulee 1 yvp. Nyt kun juhannus jää lomani väliin, niin onko minulla nuo kaikki listan 7 vapaata kahden viikon  työssäoloaikana vai tuleeko siitä HHHHVVVHH? 

Link to post
Share on other sites

Oletan esimerkkinä, että KVTES, koska et muuta maininnut ja se on itselleni tutuin. Sinulla on siis koko listan viimeinen (juhannus) viikko lomaa. Jos ei olisi juhannusta, kuluisi päiviä normaalisti 5 eli HHHHHVV. Juhannusviikko kuitenkin kuluttaa lomapäiviä ylimääräisen arkivapaan vuoksi 4 eli käytännössä HHHHVVV (tosin listalla yleensä HHHHHHH, jos on koko viikko). Tämä vähentää listan tunteja käytännössä täyden viikon verran sekä normaalilla että juhannusviikolla. Erona on vain kuluvien lomapäivien määrä. Jäljellä olevalle kahdelle viikolle jää silloin kahden viikon tunnit ja näillä on siis n. 4 vapaapäivää.

Link to post
Share on other sites

Tes on yksityinen sos.palveluala. Lomapäiviä kuluu normaalisti viikossa 6, sillä lauantai lasketaan. Mutta kiitos vastauksesta, tuo käynee järkeen 

Link to post
Share on other sites

Yksityisen sostes:n mukaan juhannusviikolta kuluu vain neljä vuosilomapäivää kuuden sijasta, eli säästät lomapäivät sekä aatosta että juhannuspäivästä.

Link to post
Share on other sites

Tämä olikin jo tiedossa. Kysymys koski lähinnä sitä, syökö lomapäivien väliin jäävät vapaat listalle tulevat vapaat. Kiitos kuitenkin vastauksesta.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...