Jump to content
MAINOS

Pakkotyölaki ei tule toteutumaan


OldOne

Recommended Posts

Huhujen mukaan hallitus kaavailee 'pakkotyölakia' jolla tehyn työtaistelua rajattaisiin. Jos mahdollisella lailla puututaan kansalaisten perusoikeuksiin, sen pikaiseen hyväksymiseen voidaan tarvita eduskunnassa viiden kuudesosan enemmistö. SDP:n puheenjohtaja Eero Heinäluoma kertoi tiistaina lähettäneensä hallitukselle viestin, ettei se voi mitenkään luottaa heidän tukeensa tässä asiassa. Tämän perusteella mahdollinen esitys uudesta laista ei tule menemään läpi ja hallitus joutuu etsimään muita ratkaisua ongelman ratkaisemiseksi.

http://aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/52535.shtml

Keskustelua aiheesta [iurl=http://hoitajat.net/foorumi/index.php?topic=12280.0]http://hoitajat.net/foorumi/index.php?topic=12280.0[/iurl]

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Nakke Nakuttaja huutaa hallitukselle TIMBÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!! Ja hoitopoika tökkää vähän vauhtia  :o  !!

Syksyn pimeä jatkuu hallitukselle loppuun asti !!

Link to comment
Share on other sites

https://www.tehy.fi/jasensivut/?x1541678=14349809

Euroopan entinen oikeusasiamies Jacob Söderman: Pakkolaissa useita ongelmia

Eduskunnan ja Euroopan entisen oikeusasiamiehen, kansanedustaja Jacob Södermanin (sd.) mielestä mahdollisessa poikkeuslainsäädännössä on kolme erittäin ongelmallista kohtaa.

- Miten määritellään ryhmä, joka määrätään töihin, ja mihin töihin. Lisäksi vaikeita ovat sanktiot eli miten rangaista ihmisiä, jotka eivät tule töihin laista huolimatta. Mielestäni hallituksen ei pitäisi lähteä tälle linjalle, kun rahaakin on, Söderman toteaa MTV3:n uutisissa.

Link to comment
Share on other sites

Huomenta suomessa oli äsken haastateltavana Kimmo Sasi ja Tarja Filatovasian tiimoilta. Täytyy sanoa että Filatov puki äärimmäisen hyvin sanoiksi sen mitä olen itsekin miettinyt. Sanoi että tämä joukkoirtisanoutuminen on vain nopeutettu versio siitä mitä terveydenhuollolle tulee tapahtumaan jos asioita ei korjata.

Ja eihän toi pakkolaki voi millään toteutua muutenkaan. Ja vaikka joskain syystä toteutuisi, niin miten sitä muka noudatettaisiin? Jos ihminen ei halua mennä töihin ei häntä voida siihen pakottaa.

Miksi olla vaikea kun voi vähällä vaivalla olla täysin mahdoton?

Link to comment
Share on other sites

Ei ole pienintäkään pelkoa siitä, että laki menisi läpi. Opposition puolelta ei varmasti löydy montaakaan edustajaa, jotka edes harkitsisivat pakkolain äänestämistä. Demareiden ja vasureiden edustajat tuhoaisivat oman poliittisen uransa äänestämällä näin hullun lain puolesta. Vai voisiko joku teistä kuvitella että esim. Kiljunen, Tennilä, Arhinmäki tai Tuomioja kannattaisi tällaista lakia. Epäilen myös sitä, olisiko myöskään hallitus yksimielinen tämän asian edessä.

Mielestäni Vihreiden tulisi tässä tilanteessa ehdottomasti erota hallituksesta, muussa tapauksessa menettävät varmasti kannatustaan, enkä ainakaan itse tule heitä tämän jälkeen vähään aikaan äänestämään.

1/12800

Link to comment
Share on other sites

Mitähän filippiiniläiset tai virolaiset / muut ulkomaiset sanoisivat jos tietäisivät että suomen hallitus suunnittelee kieltävänsä irtisanoutumiset hoitajilta.

Kerran kun tulet suomeen niin et pois pääse ja asianmukaista palkkaa ei makseta.

Tuskin kovin montaa hoitajaa voi sen jälkeen ulkomailta toivoa, vaikka alkaisivat palkkaa maksaakin.

Link to comment
Share on other sites

Vihreät ja Ruottalaiset on olleet kyllä harvinaisen vaitonaisia. Ihan on sellainen tunne, että ovat piilotuneina nurkan taakse, jotta kukaan ei vaan  äkkää heitä. Eivät uskalla enää sanoa mitään, etteivät vain lennä jälleen kerran pois hallituksesta. Onko tuossakaan järkeä. Olla hallituksessa hallituksen vuoksi, eikä ottaa kantaa mihinkään...

Link to comment
Share on other sites

Ehkä ongelma on siinä, että heidän linjansa eroaa Keskustalais-Kokoomuslaisesta ajatusmallista ajaa Suomen terveydenhuolto kaaokseen, mutta eivät uskalla kakkia omaan pesään ja uhrata omaa hallituspaikkaansa??

Link to comment
Share on other sites

Ensi vuonna kunnallisvaaleissa muistetaan varmasti kuka / ketkä on vaatinut orjatyölakia ja ketkä on sen kieltänyt.

Voi tulla monta ikävää yllätystä, kun kansalaiset ei haluakaan olla orjia.

Link to comment
Share on other sites

Tämän perusteella mahdollinen esitys uudesta laista ei tule menemään läpi ja hallitus joutuu etsimään muita ratkaisua ongelman ratkaisemiseksi.

Näyttää siltä että olin harvinaisen väärässä tämän suhteen  :-
Link to comment
Share on other sites

Guest Eristyshoitaja

Hulluksi on homma menossa. Ketä enää tällaisen pakkotyölain laatimisen jälkeen innostaa hoitajaksi opiskella :-

Link to comment
Share on other sites

Tää on niin järjetön homma :( Ei ikinä uskois että nykypäivänä tällainen voi olla mahdollista. Kyllä tosiaan mietityttää uravalinta tällä  hetkellä...  angry.png

Miksi olla vaikea kun voi vähällä vaivalla olla täysin mahdoton?

Link to comment
Share on other sites

Hallitus yrittää lain avulla pestä omat kätensä asiassa mutta samalla myöntää olevansa vastuussa tilanteesta... Uskomatonta paskan jauhantaa koko retoriikka jonka taakse eri puheenvuoroissa ne piiloutuu puolustaessaan lakia. Mites sitte ku jengi vaihtaa pysyvästi hommia, kuka sitte tekee sairaaloissa duunit???

Rahaa pöytään niinku Katainen yms lupas ennen vaaleja!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...