Jump to content
MAINOS

Akuuttiosaston varustetaso..


Miiuli

Recommended Posts

Uskotteko tätä...

Keikalla käydessä törmäsin seuraavaan...

elohopeakuumemittariin

Löytyykö muualta? Työkaveri kertoi juuri että pyysi pomoa tilaamaan kaksi korvakuumemittaria..ja mitä saikaan. Nipun noita uusia varastosta tilattuja elohopeamittareita.. Järjen köyhyyttä vai mitä?

Ihan kun ei kiire ois muutenkin...niin muista siinä sitten käydä 10minuutin päästä hakemassa mittari potilaan kainalosta pois, jos lienee ehjääkään sen jälkeen..

Muualla koettu moista?

Tämä on totisinta totta tältä yöltä..

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

sanos muuta mut keksittiinkin loistoidea niille mittareille tai niiden käytölle...

Hän oli tehnyt yövuoroon ohjeet mitä mihinkin kellon aikaan tehdään...ja paras oli klo kolmen "henkikierto" (tohon aikaa se siin paperis tais olla)...

Mutta annas olla. teki mieli aamul sanoa että jäi "henkikierto"tekemättä(tai paljon muuta mitä ois pitäny tehä) kun mitattiin osaston potilaiden lämmöt niillä sun tilaamilla elohopeamittareilla...kun ei uskalla liikkua potilaan vierestä ettei vaan mee mittari rikki..ja jos et tiennyt, niin se mittaaminen kesti 10minuuttia per potilas..

HIH..

niin ja oh on kyl henkeen ja vereen tehyläinen mut täysin pihalla siitä mitä väki osastolla tekee...

Link to comment
Share on other sites

yhdellä osastolla olis pitäny yöllä kastella kukat ja pestä lääkemukit.makasin mieluummin sohvalla,vaikka olikin liian pieni mulle.

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Link to comment
Share on other sites

Eipä ole moiseen ihmeeseen törmännyt sitten armeija-ajan. Eipä kyllä todellakaan olisi aikaa vahtia 10min potilaan kainalosta sitä lasipötkylää.

Meillä vanhinta kaartia tältä saralta edustaa johdollinen elektroninen lämpömittari vaihdettavilla kärkisuojuksilla. Muistuttaa hieman moderneja paistimittareita.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...