Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OldOne

Tehy: Sairaanhoitopiirien kannanotossa virheellistä tietoa

Recommended Posts

OldOne

Sairaanhoitopiirien tämän päiväisessä kannanotossa todetaan virheellisesti, että Tehyn taholta olisi tänään ilmoitettu 5. marraskuuta jätettävistä uusista irtisanoutumisista. Tämä tieto ei pidä paikkaansa.

Tehy on jo alun perin suunnitellut joukkoirtisanoutumisuhkan laajentamista mikäli tilanne niin vaatii.  Uhkan laajentamiseen on kuluvalla viikolla varauduttu, mutta Tehyn hallitus käsittelee neuvottelutilannetta ja sovittelulautakunnan työskentelyä tiistaina 6.11. ja tekee tuolloin päätökset laajentamisesta, mikäli siihen on tarvetta.

Tehystä korostetaan myös, että toisin kuin sairaanhoitopiirien kannanotossa todetaan, Tehyn työtaistelutoimenpide on perustunut vapaaehtoisuuteen eikä sitä näin ollen ole voitu kohdistaa tiettyihin yksiköihin tai toimintoihin.

Sairaanhoitopiirien ilmaisema huoli potilasturvallisuudesta on yhteinen. Tehy oudoksuu kuitenkin sitä, että työnantajapuoli hakee kiistan ratkaisua ensisijaisesti yhteiskunnan puuttumisesta työtaistelutoimiin. Tosiasiassa yksinkertaisin ja terveydenhuollon tulevaisuuden kannalta kestävin ratkaisu on löydettävissä vain neuvottelupöydästä ja siihen osapuolten on nyt ensisijaisesti keskityttävä.

http://www.tehy.fi/?x1536574=14142330

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jaakko79

Ilmeisesti ovat tehneet vaativia yhteenlaskutoimituksia ja kuvitelleet, että 19.11. miinus 14vrk irtisanomisaika, useilla työntekijöillä merkitsee sitä, että uusi pommi tipahtaa tuolloin syliin, toivottavasti ekonomit ovat laskuttaneet tästä tiedosta kunnolla sh-piirejä.  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Hoitajat.net

    Osallistu keskusteluun

×
×
  • Create New...