Jump to content
MAINOS

Opiskelijat Tehyn asialla


OldOne

Recommended Posts

Opiskelija, tulevana sosiaali- ja terveysalan ammattilaisena voit tukea Tehyn tavoitetta koulutetun hoitohenkilöstön palkkauksen korjaamiseksi. Tehyn tavoittelemien palkankorotusten jälkeen 2,5 vuoden sopimuskaudella esimerkiksi ammattikorkeakoulututkintoa vaativissa tehtävissä (esim. sairaanhoitaja, röntgenhoitaja, fysioterapeutti) vähimmäispalkka nousisi 2 190 euroon ja toisen asteen koulutuksen saaneilla 1 990 euroon (esim. lähihoitaja, lastenhoitajalla, sairaankuljettaja).

Tehyläisten peruspalkkatason on nyt noustava tuntuvasti. Se mittaa koulutetun hoitohenkilöstön työn arvostusta suomalaisessa yhteiskunnassa. Kyse on myös kaikille suomalaisille tärkeiden terveys- ja sosiaalipalveluiden tulevaisuuden varmistamisesta. Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden turvaamiseksi tarvitaan nyt tekoja.

Tehyläiset taistelevat nyt tulevien työkavereidensa puolesta. Voit olla mukana tukemassa tehyläisiä tavoitteessaan ja työtaistelussaan täyttämällä Opiskelijat-etusivulla olevan tukilomakkeen. Laita linkki kiertämään!

https://www.tehy.fi/opiskelijat/opiskelijasivut/

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Mulle ainakin tuli Tehyltä sama viesti suoraan sähköpostiin. Eli eiköhän kaikki Tehyläiset opiskelijat huomaa. Pitää siis herätellä liittoon kuulumattomia :)

Viisasteleva ajattelee harvoin, ajattelija viisastelee vielä harvemmin.

Link to comment
Share on other sites

Allekirjoitettu  :(

Mä en halua olla töissä enää, mä en ikinä riitä.

Mä raadan ja raadan mutta kukaan ei nää,

kukaan ei kiitä

- Maija Vilkkumaa-

Link to comment
Share on other sites

Kuin myös allekirjoitettu! Nimi taitaa olla jo kaikilla mahdollisilla listoilla  :(

Mitä nopeammin, sitä nopeammin

Hiki säästää verta

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...