Jump to content
MAINOS

Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä - KT:n tulkinta...


skitsohoitaja

Recommended Posts

KT tulkitsee ko.lakia mielenkiintoisesti kuten uutisista sanotaan. Toivottavasti KT alkaisi jo pikkuhiljaa paneutua tosiasioihin ja ryhtyä neuvottelemaan. Olkaahan - siskot ja veljet - yhteydessä luottamusmiehiin ja liittoon jos näitä uhkailuja alkaa tulla työnantajan puolelta! Eli kyllähän minä autan autokolarissa loukkaantunutta kotimatkallani,mutten millään ehdi täältä Jyväskylästä sinne Jorviin tuuraamaan iltavuoroon päivystykseen - vaikka siitä maksettaisiin tuplasti matkoineen ...

The Iron is the best antidepressant I have ever found. The Iron never lies to you. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds.

Henry Rollins

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Ahahahaahahahaahahaahhaaaa!!

toivottavasti P.Risikko tulee sitten hätätöihin mun duunipaikkaan, tahtoo kuulla niiltä harvoilta jotka siellä porukan irtisanoutumisen jälkeen vielä palloilevat että saako se ringerin letkutettua.

Link to comment
Share on other sites

On täysin järjen ja perustuslain vastainen ajattelu malli, että yksilön vapautta aletaan rajoittamaan jonkun ammatin perusteella. Laissa toki sanotaan, että ammattihenkilön tulee auttaa siellä missä kulloinkin on. Eli meitä EI VOIDA KÄSKEÄ auttammaan jonnekin muulla.

Kyllä TA soveltaa lakia nyt niin aakeenlaakeesti kuin suinkin pystyy. Uhkailu, kiristys ja lahjonta on kovassa käynnissä, olisi tehonnut minuun ehkä 10v. pikkupoikana, mutta eipä tehoa enää.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...