Jump to content
MAINOS

TEHY: Kunnallinen työmarkkinalaitos ei ymmärrä uhkan vakavuutta


OldOne

Recommended Posts

Tehyn maanantaina ilmoittamaan työtaistelu-uhkaan liittyvä Kunnallisen työmarkkinalaitoksen toiminta, ohjeistukset ja keskittyminen yksityiskohtiin on Tehyn mukaan täysin käsittämätöntä. -Julkista terveydenhuoltoa on nyt uhkaamassa lähes 13 000 tehyläisen koulutetun erityisosaajan joukkoirtisanoutuminen 20.11. alkaen. Kunnallinen työmarkkinalaitos ei joko ymmärrä tai ei halua ymmärtää uhkan vakavuutta. KT on kiistan ratkaisun kannalta täysin sivuraiteella keskittyessään irtisanoutumislistojen teknisiin yksityiskohtiin. Tämä ei auta tilanteen laukaisemisessa. Päinvastoin näin vain vaikeutetaan neuvotteluilmapiiriä ja hukataan kallisarvoista aikaa kriisin ratkaisemisessa, sanoo Tehyn edunvalvontajohtaja Minna Helle.

-Terveydenhuollon toimintaan lamauttavasti vaikuttava laajamittainen tehyläisten joukkoirtisanoutuminen voidaan välttää vain siten, että sovittelijan johdolla päästään Tehyä tyydyttävään neuvottelutulokseen. Tähän prosessiin on aikaa reilut neljä viikkoa. Nyt molempien osapuolten kaikki voimavarat tulee keskittää valtakunnansovittelijan johdolla käynnistyneeseen sovitteluun ja ratkaisun etsimiseen, vetoaa Helle.

http://www.tehy.fi/?x1536574=13712897

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

"KT on kiistan ratkaisun kannalta täysin sivuraiteella keskittyessään irtisanoutumislistojen teknisiin yksityiskohtiin. Tämä ei auta tilanteen laukaisemisessa. Päinvastoin näin vain vaikeutetaan neuvotteluilmapiiriä ja hukataan kallisarvoista aikaa kriisin ratkaisemisessa"

Ei tunnu nyt KT näkevän metsää puilta :-

Toivottavasti tulisivat nyt äkkiä järkiinsä ja keskittyisivät itse ongelman ratkaisemiseen.

Ku tutkituttaa piäsä, ni suap oekkeet liäkkeet..

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...