Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OldOne

TEHY: Kunnallinen työmarkkinalaitos ei ymmärrä uhkan vakavuutta

Recommended Posts

OldOne

Tehyn maanantaina ilmoittamaan työtaistelu-uhkaan liittyvä Kunnallisen työmarkkinalaitoksen toiminta, ohjeistukset ja keskittyminen yksityiskohtiin on Tehyn mukaan täysin käsittämätöntä. -Julkista terveydenhuoltoa on nyt uhkaamassa lähes 13 000 tehyläisen koulutetun erityisosaajan joukkoirtisanoutuminen 20.11. alkaen. Kunnallinen työmarkkinalaitos ei joko ymmärrä tai ei halua ymmärtää uhkan vakavuutta. KT on kiistan ratkaisun kannalta täysin sivuraiteella keskittyessään irtisanoutumislistojen teknisiin yksityiskohtiin. Tämä ei auta tilanteen laukaisemisessa. Päinvastoin näin vain vaikeutetaan neuvotteluilmapiiriä ja hukataan kallisarvoista aikaa kriisin ratkaisemisessa, sanoo Tehyn edunvalvontajohtaja Minna Helle.

-Terveydenhuollon toimintaan lamauttavasti vaikuttava laajamittainen tehyläisten joukkoirtisanoutuminen voidaan välttää vain siten, että sovittelijan johdolla päästään Tehyä tyydyttävään neuvottelutulokseen. Tähän prosessiin on aikaa reilut neljä viikkoa. Nyt molempien osapuolten kaikki voimavarat tulee keskittää valtakunnansovittelijan johdolla käynnistyneeseen sovitteluun ja ratkaisun etsimiseen, vetoaa Helle.

http://www.tehy.fi/?x1536574=13712897

Share this post


Link to post
Share on other sites
StarOfLife

"KT on kiistan ratkaisun kannalta täysin sivuraiteella keskittyessään irtisanoutumislistojen teknisiin yksityiskohtiin. Tämä ei auta tilanteen laukaisemisessa. Päinvastoin näin vain vaikeutetaan neuvotteluilmapiiriä ja hukataan kallisarvoista aikaa kriisin ratkaisemisessa"

Ei tunnu nyt KT näkevän metsää puilta :-

Toivottavasti tulisivat nyt äkkiä järkiinsä ja keskittyisivät itse ongelman ratkaisemiseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...