Jump to content
MAINOS

Sairaanhoitopiirit: irtisanoutuneita mahdoton korvata


OldOne

Recommended Posts

Sairaaloiden oli määrä ilmoittaa lääninhallituksille varautumisistaan joukkoirtisanoutumisiin iltapäivään mennessä. Monessa läänissä tilanne on todettu toivottmaksi, koska hoitajia on lähes mahdoton korvata. Asiasta uutisoi Yle. Tilanteen vakavuus alkoi tänään selvitä ainakin niille sairaanhoitopiireille, jotka saivat irtisanoutuneiden nimilistat käsiinsä. 

-Pelotukset siitä että painotukset kohdistuisivat kiireellisen hoidon puolelle ovat totta. Kysymyksessä on synnytystä, kirurgiaa, nukutushoitoa, jopa psykiatriaan näyttää ulottuvan lonkerot, sanoo Länsi-Suomen läänin sosiaali- ja terveysneuvos Pekka Paatero. Lääninhallitusten on nyt laadittava varasuunnitelma, jotta kansalaisten lakisääteiset peruspalvelut saadaan turvattua. Lääninhallitukset seuraavat sairaaloiden varautumista tästä eteenpäin lähes päivittäin.

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id72472.html

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Kiitos Tehyläiset HUSissa! Ilman teidän sitoutumista irtisanoutumisiin ei tällä olisi pelote voimaa. Kaikki kriittisen hoidon toimipisteet ovat mukana, ilmeisesti liki 100%:sti. Nyt ei enää puhuta yksityisestä firmasta palkatuista hoitajista, vaan ollaan huolissaan miten homma toimii 19.11. jälkeen. Ja sehän ei toimi, ellei sopimukseen päästä.

Kiitos!

"Kyllä on jännittävää elää,ajatteli Muumipeikko. Kaikki voi hetkessä kääntyä ylösalaisin-ilman mitään syytä."(Muumipappa ja meri)

Link to comment
Share on other sites

Kyllä nyt lehdistö hehkuttaa miten korvaamattomia hoitajat ovat... Miksi tätä ei ole aikaisemmin jo huomioitu esim palkan muodossa.. no hyvä et nyt huomaavat et ei niihin yksiköihin tosta vaan porukkaa sisään voi ottaa.. Oli sit kyseessä lastenteho tai psykan puolen osasto.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...