Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ensihoitajanhoitaja

Työvuorojen suunnittelu ja ylläpito - tietokoneella ?

Recommended Posts

Ensihoitajanhoitaja

Hep

Jotta kaikki TESin mukaiset kiemurat tulisi käyttöön, niin mitäs tietoteknisiä ohjelmia väellä on käytössä listojen tekoon. Ja mistä sellaisen saisi ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mimmu

Meillä on Titania. Olen tykännyt. Siinä on teitä koskeva TES syötetty valmiiksi ohjelmaan. Laskee tietysti tunnit automaattisesti ja näyttää ylimäärävapaat ym. Listan lopussa on helppo tulostaa palkanlaskijalle raportti josta näkyy kunkin työntekijän lisät ym. Meille ohjelmisto tuli muistaakseni WM-datalta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
psyhoi

Olisiko käytännön vinkkejä tuon Titania ohjelman käytöön? Miten kannattaa lähetä rakentamaan noin 25 työntekijän listaa?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mimmu

Voi olla että on vähän eri käytäntöjä kullakin. Meillä on henkilöstöä 11. Itse lähden aina siitä liikkeelle että laitan työvuorotoiveet koneelle, sitten katselen edellistä listaa ja laitan sen mukaan listan yövuorot ja viikonloput (minimimiehitys). Meillä on periaatteena että kaikille pitää tulla ainakin yksi  kokonainen viikonloppuvapaa listaan. Viimeisenä laitan vasta arkivuorot ja vapaat ja yritän toimia niin ettei tulisi pitkiä putkia kenellekään. Otan myös huomioon yksilölliset toiveet yövuorojen suhteen. Toiset valvoo 3 yötä putkeen ja toiset vain yhtä yötä kerrallaan. Onhan siinä väsäämistä mutta henkilökunta jaksaa näin paremmin. En tiedä onko missään muualla asiat näin hyvin.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
_Silja_

Meillä on listoilla viitisenkymmentä henkilöä ja sellaista palapelin tekemistä listanteko on. Mä aloitan tarkistamalla, että lomat ja muut mahdolliset vapaat on syötetty oikein. Primasta siirtyy noi tiedot suoraan, mutta joskus niissä on ollut virheitä. Sen jälkeen syötän toiveet, yöt ja viikonloppuvapaat. Jokainen rakentaa listan vähän eri tavalla. Mä tykkään laittaa ensin vapaat, mä näen listapohjasta jotenkin paremmin, ettei tule älyttömän pitkiä putkia tai toisaalta parin päivän töitä. Niihin neljän-viiden päivän aukkoihin voi sitten vapaasti suunnitella aamua, iltaa tai pitkää päivää. Jossain vaiheessa mulla tulee usein uskonpuute ja tekee mieli aloittaa lista alusta, mutta sitten yhtäkkiä osat loksahtavat paikalleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Hoitajat.net

    Osallistu keskusteluun

×
×
  • Create New...