Jump to content
MAINOS

TEHY perusti listan jossa voi ilmaista tukensa Tehyläisten tavoitteille


OldOne

Recommended Posts

Hoitohenkilöstön palkkataso on Suomessa noin 83% OECD-maiden keskiarvosta. Esimerkiksi lähinaapurissamme Ruotsissa koulutetun hoitohenkilöstön peruspalkkataso on kauttaaltaan noin 500 euroa korkeampi kuin meillä. Palkkojen jälkeenjääneisyydestä kertovat esimerkit siitä, mihin palkkatasoon päästäisiin Tehyn tavoittelemien korotusten jälkeen.

Koulutetun hoitohenkilöstön palkkojen jälkeenjääneisyys on korjattava. Tehyn tavoittelemien palkankorotusten jälkeen 2,5 vuoden sopimuskaudella esimerkiksi ammattikorkeakoulututkintoa vaativissa sairaanhoitajan, röntgenhoitajan tai fysioterapeutin vähimmäispalkka nousisi 2 190 euroon ja toisen asteen koulutuksen saaneilla kuten lastenhoitajalla, lähihoitajalla tai sairaankuljettajalla 1 990 euroon.

Tehyläisten peruspalkkatason on nyt noustava tuntuvasti. Se mittaa koulutetun hoitohenkilöstön työn arvostusta suomalaisessa yhteiskunnassa. Kyse on kansalaisille oleellisten tärkeiden terveys- ja sosiaaliapalveluiden tulevaisuuden varmistamisesta, ja siitä, että meillä jatkossakin on työvoimaa näissä palveluissa.

Osoita tukesi Tehyläisille heidän tavoitteissaan: http://www.tehy.fi/viestinta/tahdon_tukea_tehylaisia/

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Uups ! Tuo olikin eri lista...Tehyn jäsensivuilla on lista, jossa voi ilmoittaa halukkuutensa irtisanoutumiseen. SILLE listalle laitoin nimeni..

Työn orjat sorron yöstä nouskaa..maan ääriin kuuluu KUTSUMUS ?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Lähetin linkin sähköpostina koko osoitekirjalleni, lisäksi annoin sen exälle, joka lähetti sen koko osoitekirjalleen. Joten nyt vain sähköpostit laulamaan  ;D

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Harmittaa kun ihmiset laittelevat myös vaippaikäisten lastensa nimiä noihin listoihin. Vie uskottavuutta tempaukselta. Mm. naapuri laittoi listaan 4 alle kouluikäisen lapsensa nimen. Hyvää varmasti tarkoittavat, mutta...

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

nimi listassa vaikka Superilainen,tuskin enää kauaa :)

Eihän Superin jäsenyys tarkoita Tehy vastaisuutta? Eikös se olen työnantaja puoli, joka siellä Tehyä vastassa on eikä Super. Nimi lisätty täältäkin.

Asioilla on tapana järjestyä :)

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...