Jump to content
MAINOS

Yksityisen terveyspalvelualan sopimus.


Juuso

Recommended Posts

Yksityisen puolen sopimus näyttää yllättäen tulleen valmiiksi. Näyttää olevan myötäilevän kunnallisen puolen osan porukkaa hyväksymää sopimusta. Mutta ettei vaan olisi piirun verran huonompi. Jaapa jaa.. Oiskohan olleet tehyn parhaat neuvottelijat kuntapuolelle varattuja  ;D.  Nyt täytyy miettiä että kelle sitä työpanoksensa jatkossa myy.

https://www.tehy.fi/jasensivut/neuvottelukierros/yksityissektori/terveyspalvelualan_tyoehtosopimu/

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Oiskos mahdollista saada jotain pääkohtia siitä tähän foorumille, tai tietoa mistä muualta löytyy tietoa, kun en oo teyn jäsen ni en pääse kahtommaa ?

Miksi olla vaikea kun voi vähällä vaivalla olla täysin mahdoton?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 4 viikkoa myöhemmin...

Mulla ei näkynyt korotuksia ainakaan eilen tulleessa tilissä. Teen siis keikkaa ja yli pariin viikkoon en ole töissä ollut, joten siellä saattaisi jotain tietoa asiasta olla. Miten muilla noin yleensä on ollut korotusten kanssa eli maksetaanko jo tässä kuussa vai viiveellä? En kehtaa asiaa palkanlaskijalta kysellä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Tulevat viiveellä perässä. (kaupungin korotukset sosiaalialalla tulevat maksuun marraskuussa vaikka sopimus hyväksyttiin lokakuussa..mutta eivät kerenneet maksuun vielä lokakuussa..)

Ainakin Seuren sivuilla jossain vaiheessa oli maininta että kun sopimus syntyy niin ne tulevat maksuun heti kun mahdollista.

Toki Seure kuuluu Palvelulaitosten työnantajayhdistykseen (PTY:n) mutta sama periaate kait kun muillakin yksityisillä..

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...