Jump to content
MAINOS

Valtion sektorin neuvottelut


Empatian tulivuori

Recommended Posts

Onko tietoa missä mennään? Tehy, Jhl,jne, ovat ilmeisesti edelleen samassa neuvottelu pöydässä.... Julkisuuteen ei kuulu valtion neuvotteluista mitään tietoa, ei oma liittonikaan liikoja sivuillaan kerro ?!?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Olen ymmärtänyt, että valtio neuvottelee, kun kuntapuoli on omansa saanut hoidettua. Jos ja kun Tehyn työtaistelu tuottaa tulosta, on valtion pakko nostaa palkkoja, koska menettävät muuten hoitsunsa kuntapuolelle. Eli irtisanoutumisia sielläkin on tulossa jos palkat ei nouse....

Nämä siis vain ajatuksia, ei varmaa tietoa.

la vida es una buena adventure - elämä on kaunis seikkailu

Link to comment
Share on other sites

Julkisuuteen ei kuulu valtion neuvotteluista mitään tietoa, ei oma liittonikaan liikoja sivuillaan kerro ?!?

Ainakin JHL:n nettisivuilta jotain tietoa löytyypi - käy siellä!

"Kuha on ylimainostettu. Hauki on pajon maukkaampi." Pentti Linkola

Link to comment
Share on other sites

Valtion pääsopijajärjestöt Pardia, JHL ja JUKO: Valtiolle neuvottelutulos 

Valtion pääsopijajärjestöt Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ja Palkansaajajärjestö Pardia sekä Valtion työmarkkinalaitos saavuttivat neuvottelutuloksen valtion virka- ja työehtosopimuksista 13.10.2007.

Neuvottelutuloksen mukainen sopimuskausi on 1.10.2007 - 31.1.2010. Kustannuksiltaan neuvottelutulos on noin 11,5 prosenttia. Neuvottelutulos koostuu yleiskorotuksista ja paikallisista eristä. Neuvottelutuloksessa on huomioitu muun muassa valtion palkkausjärjestelmien (VPJ) kehittäminen.

Valtion ratkaisu koskee noin 124 000 henkilöä, jotka työskentelevät yliopistoissa, puolustusvoimissa, poliisihallinnossa, verohallinnossa, ministeriöissä ja muissa valtion virastoissa ja laitoksissa.

Noh, jospa sitä kuntapuoli saisi paremman sopimuksen aikaan niin voisi tosissaan alkaa harkita sitä työpaikan vaihtoa ;D

"Maailmassa ei ole koskaan saatu aikaan mitään ilman suoraa toimintaa."

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...