Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

MarikaR

Ensihoito Espanjassa

Recommended Posts

MarikaR

Onko kellään omakohtaisia kokemuksia costa del solin alueelta saku kuskina työskentelystä?

Itse valmistun ensikeväänä lähihoitaja pohjalla ja huvittaisi tietää onko koulutus riittävä päästäkseni töihin espanjassa. ja minkälainen palkka on keskimäärin? Espanjan kielen perusteet on hallussa mutta onneksi kielipään omistan joten kielen oppimisen suhteen ei tuskin tule ongelmia..  :nauraa: ja muutenkin ihan kaikista lähihoitajan hommista lähinnä costa del solin alueella onko tietoa mistä voisi saada kesätöitä, mieluiten suomen kielisistä yrityksistä.. :)

Hyvää alkavaa syksyä vaan kaikille! :)

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
henukka

Jep!

Itsellä ei ole tarkempaa tietoa, mutta aihe kiinnostaa kovasti. Nyt 30.1.2008 on messut lasipalatsissa jossa saa tietoa ulkomaan duuneista. Myös messukeskuksessa järjestetään hoitoalan messut 25.1.2008, jossa on myös saatavilla tietoa matadorien hoitomahdollisuuksista. Sinne siis vaan!

-Morientes-[br][br]Ylläoleva osuus viestistä on kirjoitettu: 13.01.08 - klo:13:56


Ait!

Olen kiinnostunut lähtemään espanjaan duuniin ja varsinkin kirurgia (instrumentointi) kiinnostaa. Onko kenelläkään kokemuksia töissä olosta Espanjasta? Yleensäkin kiinnostaisi tietää työn laadusta, palkkauksesta ja käytännön jarjestelyistä.

-Fernando "el nino" Torres-

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
kops

Muistutan, vaikka varmaankin olet jo näin tehnyt, tuosta foorumin hausta. Klikkaa tuolta yläpalkista haku ja kirjoita hakusanaksi espanja, niin löytyy aikaisempia threadeja jotka käsittelevät espanjaa.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Lh/Eh

Kannattaa tosiaan ottaa selvää onko lh koulutus riittävä. Eräs espanjalainen sh-opiskelija kerran sanoi, että heillä ei riitä sh koulutus lanssihommiin vaan sen lisäksi pitää opiskella ns. paramediciksi (kesto n. 2v).

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×