Jump to content
MAINOS

Eh-amk:n kuntotestit?


Guest tillikka

Recommended Posts

Guest tillikka

Eh- amk:n kuntotestit lähestyy -jos kirje tipahtaa postiluukusta- ... siispä kysyisin et onko jollain tietoa "lähivuosien" kuntotesteistä.. minkälaiset on.. pitääkö mimminä olla mieletön "bodari" et on mahiksii päästä sisään kouluun.. Vastauksia mahd. nopeesti..

-thanks-

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

no ei ole itse asiassa tietoa, mutta veikkaisin että cooperin jos vetäsee yli 2500 niin eiköhän se riitä? se osottaa jonkinnäköstä peruskuntoa. en tosin tiedä mitä muuta siihen voisi kuulua, ehkä lihaskuntotesti?

Ratkaisu on vain hetki, jolloin väsyt ajattelemiseen.

Link to comment
Share on other sites

Mahdollisia osioita: cooper tai muu kestävyys, koordinaatio, lihaskunto, joskus on uintitestejäkin ollut... Tosin esim. stadiahan on nyt luopunut kuntotesteistä (ja muustakin) kokonaan.

Riippuu varmaan vähän siitä minne olet hakemassa, mutta (lainaten sinua) ei mimminä välttämättä tarvitse olla mikään bodari että pääsisi koulun penkille. Hyvä peruskunto + halu ja motivaatio vievät pitkälle!

Onnea matkaan!  ::)

Teoria on sitä, että kaikki tiedetään, mutta mikään ei toimi. Käytäntö on sitä, että kaikki toimii, mutta kukaan ei tiedä miksi. Meillä teoria ja käytäntö ovat sekoittuneet siten, että mikään ei toimi ja kukaan ei tiedä miksi.

Link to comment
Share on other sites

Guest apina

PIRAMK:ssa ei ole ainakaan EH-AMK testiin tulossa cooperia... Puristusvoimaa nostovoimaa kantovoimaa selänlihasten kuntoa ja kordinaatiota testataan. Soitin koululle ja kysyin....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest tillikka

No Juu, soitinpas sitten itse koulun opolle, ja testeissä olis pelkästään lihaskuntoa.. elikkä ei uintia tai cooperia. Punteilla liikuntasalissa testataan vatsat, selät, ala-ja yläraajat.. Jos joku on ollut Turun amk:n testeissä niin, et viitsis valottaa et millaisia määriä tehdään! ;)

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...