Jump to content
MAINOS

Tavoitteista kiinni!


Guest msh -79

Recommended Posts

40% lisää liksaa. Joskus yövuoroja tehny, niin sillä jo pärjäsi kohtuullisesti.

Nyt on pidettävä tavoitteista kiinni ,eikä suostuttava nöyristelyyn.Hallitus on jo nöyryyttänyt meitä perumalla lupauksiaan.Eikö mitta ole  jo täynnä vuosikymmenien alistumisen jälkeen.Häpeällistä toimintaa meitä kohtaan yritetään viedä läpi ,kuten ennenkin.Lukekaapa v. 1970 Suomen kuvalehteä :"hoitajat suostuivat itkien neuvotteluissa siihen ,että saivat pitää edes entiset etunsa".Tätäkö jatketaan vaiko asetetaan nyt sulku vuosikymmenien nöyryytyksille.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Hoitajien riveissä ei tainnut olla kunnon kommunisteja tuolloin neuvottelemassa, vaan tippa linississä peesattiin porvareita.

My brain is stuck from shooting glue

I'm not sorry for the things I do

 

Carbona not glue

Link to comment
Share on other sites

Onko nyt niin, että kunnallinen työmarkkinalaitos on aina ollut ja aina tulee olemaan porvareiden hallinnassa? Ovatko kommarit saaneet joskus jotain aikaan?

Syy, miksi palkat ovat mitä ovat, johtuvat sairaanhoitajista itsestään. Tehy on ollut hampaaton nössöporukka neuvottelupöydässä jo vuosia. Nyt kun mitta on taas kerran täynnä aletaan syyttämään porvareita ja heidän lupauksiaan. Tämä hallitus on ensimmäinen, joka on antanut edes jotain tukea palkkojen korjaamiseen. Tehyllekin varmaan sopii hyvin, että syntipukiksi saadaan joku muu kuin oma liitto.

Mielestäni tämän maan kilpailukyvystä voisi alkaa joku muukin ryhmä, kuin hoitajat, kantaa vastuuta. Nyt on aika itse pysyä lujana, eikä itkeä muita osoitellen.

Se, että Heinäluoma yrittää kerätä irtopisteitä kutsumalla hoitajat luokseen keskustelemaan tilanteesta, haisee. Edellisellä tupokierroksella työnantajapuoli aloitti mielipiteenmuokkauksen puoli vuotta aiemmin uutisoimalla valtalehdissä hoitajien huonoista elvytystaidoista ja vanhusten hoidon huonosta tasosta - mikä muuten johtui hoitajista eikä resurssien puutteesta huh.gif. Lopetin tuolloin Hesarin tilaamisen, se kun on sosiaalidemokraattisesti kallellaan ja siinä oli suurimmat otsikot...vieläkin pistää vihaksi angry.png

Tänä vuonna vaalit sotki mollauskampanjan  ;D

Link to comment
Share on other sites

Nyt kun mitta on taas kerran täynnä aletaan syyttämään porvareita ja heidän lupauksiaan.

Porvarit pettävät aina.

Punarintama!

My brain is stuck from shooting glue

I'm not sorry for the things I do

 

Carbona not glue

Link to comment
Share on other sites

Pientä kärjistelyä ilmassa..? Ymmärrän kyllä että (kokoomukseen) ollaan pettyneitä, mutta on aatullakin kirjoituksessaan hyvä pointti. Nyt on jo luvattu ylimääräistä rahaa, toisin kuin ennen. Summat eivät vain miellytä, mutta palkkataistohan on vielä kesken. Katsellaan nyt mitä tuleman pitää ja pysytään tiukkoina vaatimuksien suhteen.

Sini-virheää liehutellen OskuV ;D

Link to comment
Share on other sites

Tehy on ollut hampaaton nössöporukka neuvottelupöydässä jo vuosia. Nyt kun mitta on taas kerran täynnä aletaan syyttämään porvareita ja heidän lupauksiaan. Tämä hallitus on ensimmäinen, joka on antanut edes jotain tukea palkkojen korjaamiseen.

Summa (150 milj. euroa) on jossakin määrin merkittävä, mutta jakotapa väärä. Solidaarinen tapa olisi ollut jakaa tämä valtion tuki oikeasti pienituloisille (esim. alle 2000 € tehtäväkoht. palkka) kuntatyöntekijöille, mutta Akavalaiset porvariliitot torpedoivat tämän jakotavan tehokkaasti. Nyt sitten kukaan ei saa käytännössä mitään.

Se, että Heinäluoma yrittää kerätä irtopisteitä kutsumalla hoitajat luokseen keskustelemaan tilanteesta, haisee.

Aivan normaalia oppositiopolitiikkaa, just sitä samaa räsksytystä mitä kokoomus piti edellisellä hallituskaudella. Kuuluu toimivaan demokratiaan.
Link to comment
Share on other sites

Aatu, puhut asiaa! Nyt on hoitajien todella ryhdistäydyttävä ja näytettävä että meillä on mu...aa. Tehy/Super on hoitaneet asiaa tähän asti hienosti, mutta pelkäänpä, että kantti ei vain kestä viedä tätä hommaa loppuun asti. On pistettävä liitto lujille, jos he meinaavat perääntyä ja tyytyä olemattomaan palkankorotukseen. Eli paras keino tässä on joukolla esim. uhata lähtevänsä/vaihtavansa liittoa. Jos tarpeeksi moni näin toimii, uskon että se toimii "kannustimena" taistella meidän puolesta. Toivon kyllä syvästi, että tästä selvittäisiin ilman lakkoa yms. ja kaikki sopijaosapuolet olisivat kohtalaisen tyytyväisiä lopputulokseen. Mutta henkilökohtaisesti olen valmis "barrikaadeille" jos luvattua huomattavaa palkan korotusta ei tule!

Link to comment
Share on other sites

Jos oisin aivan helevetin wanha, tulisi tästä ketjusta mieleeni ja muistikuviini kaunis kevät 1918 ::)

siis tätä..

-tule turma tuonen tietä, pikku reppu selässä, pikku kirves kontissa. Napsauta sillä ohtaan, justiinsa nokan kohtaan-

Link to comment
Share on other sites

Kyllä nyt pitäs näyttää yhtenäinen rintama ja antaa kaikki tuki liitolle joka kuitenkin  edustaa meitä siellä neuvotteluissa. Jos jäsenet alkais kesken neuvotteluiden eroileen liitosta koska eivät ole tyytyväisiä niin se antais jotenkin itsekkään kuvan sairaanhoitajista. Ei siinä ettei eri mieltä sais olla mutta sillekkin on aikansa ja paikkansa. Lojaalisuus palkitsee aina.Enkä tässä yhtään hurkastele koska on se munkin syötävä ja oltava katto pään päällä mutta eihän me voida vaatia samoilla keinoilla rahaa kuten esim paperiliitto koska sehän olis ihmisten sairauksilla rahastamista.

Ja kyllä on ihan oikein pistää hallitus vastaan lupauksistaan. Niin demokraattinen systeemi toimii. Kyllä hallitus/kansanedustajat on varmasti miettinyt sitä  että seuraavat vaalit on vasta neljän vuoden päästä ja tätä tuskin kukaan muistaa,paitsi sairaanhoitajat.

Vuosien yleisönosasto kirjoittelullahan sairaanhoitajien asema saatiin vihdoin ja viimein vaalien teemaksi mutta se oli vasta ensi askel ja se osoitti että kyllä ne politikotkin kuuntelee. Ja jos ne nyt alkaa sanojansa syömään niin ei muutaku kirjettä oman alueen kansanedustajalle muistuksesi siitä että  myös sairaanhoitajilla on äänioikeus.

Ja mitä barrikadeille menoon tulee niin se ei ole huonompi idea mutta se syy millä siihen lähdetään on oltava muu kun raha jos kansalaisten tukea haluaa. 

p.s. siis mistä lähtien Aatos Erkon sanomalehdet on ollu sosialistien äänitorvia

Link to comment
Share on other sites

p.s. siis mistä lähtien Aatos Erkon sanomalehdet on ollu sosialistien äänitorvia

-Fascistien ja muiden ääripatrioottien mielestä ainoa totuuden torvi taitaa olla Uusi Suomi.

My brain is stuck from shooting glue

I'm not sorry for the things I do

 

Carbona not glue

Link to comment
Share on other sites

VIHDOINKIN ASIAA !! Tässä kohtaa ei todellakaan kannata antaaa periksi!

Tukea vaan Tehylle ja Superille, olen ollut pettynyt  liittoihin mutta nyt näyttää hienolta - eteenpäin vaan !

Muistetaan koko ajan että rahasta ei ole kiinni - sitähän riittää jos johonkin hömppään ja tienpätkään ja Espoon metroonkin - ASENNE JA ARVOT ratkaisevat,  eikä Jyrkin ja Matin, vaan Suomen kansan!!     

Link to comment
Share on other sites

Toivotaan että TEHY:n neuvottelijoilla on kanttia viedä neuvottelut tarvittaessa lakkoon asti. Itse olen ainakin valmis kärsimään lakossa tulevat menetykset jos tulos on hyvä.

Realismia ja jäitä hattuun kuitenkin.  Niihin suurimpiin palkka lupauksiin joita Kookomus esitti vaaleissa, ei kannata uskoa.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...