Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Emjay

Hoito protocolla

Recommended Posts

Emjay

ens alkuun taytyy todeta et talle voi olla joku helpompikin nimi kun hoito protocolla mut ei tule muuta mieleen.

Tarkoitan siis jonkun tietyn sairauden ja sen vaatiman hoidon yhdenmukaistamista ,jotta kaikki hoitoon osallistuvat henkilot lukevat samasta paperista, jos noin niinkun kuvainnollisesti voi sanoa.

Siis esim. heraamossa tehtava hoito,1 leikkauksen jalkeinen paiva,2 leikkauksen jalkeinen paiva...

Itella tuoretta kokemusta Munaissiirto potilaiden hoito protocollasta joka itse asiassa osoittautui erittain hyodylliseksi koska aikaisempaa kokemusta naista potilaista ei ole.

eli kysyisin teidan ajatuksia ja mielipiteita ja sita miten ihmiset suhtautuu tammoseen,onko aikaisempaa kokemusta, onko ne teidan  mielesta hyodyllisia/tarpeettomia...

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Lääkärihoitaja

KäypäHoito-suositukset? Kivoja.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
MaHa

Mielestani protokollat ovat ok, mutta taytyy muistaa, etta aina potilas ei mahdu protokollaan ja sita pitaa soveltaa. Joskus nain rintakipu protokollan, jossa sanottiin, etta aina annetaan nitraatti, ei siis huomioitu verenpainetta. Pari kertaa jotkut potilaista meni aika heikolle hapelle, koska protokollaa oli seurattu liian tarkkaan. Eli kannattaa olla varovainen silti. Yleisesti hoidon yhtenaistaminen on mielestani ok ja helpottaa hoidon toteuttamista.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Emjay

joo kyllähän näissä prokollissa pitää käyttää maalaisjärkeäkin ja eikä pidä tietenkään unohtaa sitä potilaalle tehtävää perushoitoa jota ei välttämättä protokollassa mainita. Mutta kyllä näitä voi hyödyntää ihan käytännön työssä ja näin nopeesti ajateltuna näen niissä paljon mahdollisuuksia jolla voi parantaa potilaan hoitotyötä, motivoida itseään ja kehittää omaa yksikköään.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×