Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

vilikki

Suulline vai kirjallinen sopimus

Recommended Posts

vilikki

Sanotaan että suullinen sopimus on yhtäpätevä kuin kirjallinen, mutta eipä ole pohjanmaalla eikä jos os.hoitaja luvannut töitä. Itselleni kävi seuraavasti. Os.hoitaja lupasi minulle keväällä töitä ja siitä on työsopimus. Lisäksi hän lupasi syyskuun alussa alkavan äippäloman ja sen perään vanhempainloman elikkä töitä olisi tarjolla 3 vuodeksi. No. listathan tuli perjantaina ja yllätys minulle ei ollutkaan töitä. Työ oli annettu minun jälkeeni tulleelle sijaiselle. Os.hoitaja ei suostunut kertomaan minulle toimiaan. Jotenka soitin luottamusmiehelle. Joka sanoi että asiaa hankala viedä eteenpäin kun ei ole kirjallistasopimusta???Se opin ainakin että kaupungin puljuun en enään mene.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
-VF-

Jos ei kirjallista sopimusta pomo anna, niin ota kaveri mukaan kuuntelemaan mitä pomo lupailee. Toinen vaihtoehto on nauhoittaa keskustelu. Sen jälkeen yleensä pomokin muistaa mitä on luvannut.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
hätäpöksy

Suullinen on yhtä pätevä kuin kirjallinen, mutta toteen näyttö on hankalaa, jos on vain sana sanaa vastaan. Tälloin VF:n ehdottamat keinot ovat mainiot, ja poistavat näyttö ongelman.

Mutta sanoisin, että tehkää aina kirjallinen työsopimus.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×