Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Pinky

Muistin testaamisesta

Recommended Posts

Pinky

Kirjauduin tälle foorumille vihdoin ja viimein pitkän taustalukuvaiheen jälkeen ja olisin heti kolleegoiden apua tarvitsemassa 8)

Itsellä on töissä tullut käytettyä jos jonkinlaisia muisti-testejä eri asiakkaille, mutta he ovat kaikki olleet myöntyväisiä testaamiseen ja olleet aktiivisesti testin teossa mukana. Mutta kuinka testata ihmistä joka ei myönnä että hänen muistissaan olisi vikaa? Eli ei siis suostu minun kanssa testejä tekemään. Olisiko mahdollista ko henkilön tietämättä tilata hänelle aikaa jonnekin muualle testausta varten?

Lähinnä ajattelin sitä jos tälle henkilölle minä tilaisin testin jonnekin (minne?), josta he lähettäisivät kutsun tälle henkilölle, sillä epäilen että hän voisi oikein virallisen kutsun saadessaan mennäkin. Esim. kutsu kontrollitutkimuksiin tk:sta?

Haluaisin toimia näin koska ko henkilö ei suostu ymmärtämään tilannetta ja näin ollen kieltäytyy avustani. Haluaisin vain auttaa, sillä muistia kun voisi vielä tässä vaiheessa harjoituttaa + antaa muita hoitoja.

Kiitos kaunis kaikille!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest penelope

Mulla oli kerran asiakas jonka kanssa oli samankaltainen ongelma. Asiakas kävi kaupungin järjestämässä kerhossa jonne "tilasin" muistihoitajan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Minkura

Täällä meillä on olemassa ainakin muutama muistineuvola, johon saa varata aikoja. Olisi se ainakin "virallisempaa", kun erityinen hommaan koulutettu sen tekee. Ehkä tämä ihminen osaa kohdatakin paremmin asiakkaat/potilaat jotka eivät tunnusta tai tunnista ongelmaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Hoitajat.net

    Osallistu keskusteluun

×
×
  • Create New...