Jump to content
MAINOS

kenen vastuulla?


Vieras: hoitaja vain

Recommended Posts

Vieras: hoitaja vain

Tänään tuli sellainen episodi päätökseen, että hirvittää vieläkin. Jäin vain miettimään että olisinko voinut itse nopeuttaa tätä prosessia, vai oliko vain huonoa tuuria kauttaaltaan.

* Asukas kaatui viikko sitten, kun oli lähdössä vuoteesta wc:hen. Voimia verotti vatsatauti. Hän löi päänsä ja kävi haavan tikkauksessa. Palasi takaisin kotiin, ilman mitään tarkempia kuvauksia yms. Järkyttävän kivun kanssa kylläkin.

* Maanantaina hoitava lääkäri antoi ohjeen lähettää röntgeniin, koska kipu oli lisääntynyt ja asukas oli huonovointinen. No, koska päivystyslähetettä ei oltu tehty, asukas palasi takaisin lihasjumidiagnoosilla..

* Torstaina asukas lähti päivystyslähetteellä röntgeniin uudestaan. Kuva lausuttiin tänään ja sen perusteella hänet lähetettiin sairaalan päivystykseen murtuman vuoksi.

 

näin täällä sote-sotkujen keskellä. Ikävä että piti odottaa eiliseen asti että sai edes kunnon kipulääkettä. Nyt asukas on hyvässä hoidossa. Omaa mieltä jäi vaan kaihertamaan, että olisiko pitänyt aiemmin jo pyytää se päivystyslähete...kommentteja?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Lähetettiin mihin? Jos päivystykseen tai tapaamaan lääkäriä niin kyllä vastuu on sielläkin päässä. Useampi käynti eikä ole reagoitu.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...