Jump to content
Sign in to follow this  
Guest hoitaja vain

kenen vastuulla?

Recommended Posts

Guest hoitaja vain

Tänään tuli sellainen episodi päätökseen, että hirvittää vieläkin. Jäin vain miettimään että olisinko voinut itse nopeuttaa tätä prosessia, vai oliko vain huonoa tuuria kauttaaltaan.

* Asukas kaatui viikko sitten, kun oli lähdössä vuoteesta wc:hen. Voimia verotti vatsatauti. Hän löi päänsä ja kävi haavan tikkauksessa. Palasi takaisin kotiin, ilman mitään tarkempia kuvauksia yms. Järkyttävän kivun kanssa kylläkin.

* Maanantaina hoitava lääkäri antoi ohjeen lähettää röntgeniin, koska kipu oli lisääntynyt ja asukas oli huonovointinen. No, koska päivystyslähetettä ei oltu tehty, asukas palasi takaisin lihasjumidiagnoosilla..

* Torstaina asukas lähti päivystyslähetteellä röntgeniin uudestaan. Kuva lausuttiin tänään ja sen perusteella hänet lähetettiin sairaalan päivystykseen murtuman vuoksi.

 

näin täällä sote-sotkujen keskellä. Ikävä että piti odottaa eiliseen asti että sai edes kunnon kipulääkettä. Nyt asukas on hyvässä hoidossa. Omaa mieltä jäi vaan kaihertamaan, että olisiko pitänyt aiemmin jo pyytää se päivystyslähete...kommentteja?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest bBbB

Lähetettiin mihin? Jos päivystykseen tai tapaamaan lääkäriä niin kyllä vastuu on sielläkin päässä. Useampi käynti eikä ole reagoitu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...