Jump to content
Vieras: Nova

Hoitotieteen opintojen suuntautumisen merkitys?

Recommended Posts

Vieras: Nova

Olen pohtinut jatko-opintoja jo pidemmän aikaa ja jatkossa aion tähdätä hoitotieteen opintoihin. En kuitenkaan ole löytänyt vastausta seuraavaan asiaan.

Jos esimerkiksi päätyisin suuntautumaan johtamiseen, niin onko minun maisteriopintojen jälkeen mahdollista pätevöityä opettajaksi jos haluaisinkin? Tai samoin jos suuntautuisin kliiniseen asiantuntijuuteen, niin mitä tulisi tehdä ollakseen samalla viivalla kuin johtajuuteen suuntautuneet? Tuntuu mahdottomalta rivihoitajana tietää mitä lopulta haluaisi tehdä ja valinnat pelottavat.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: HSH

Mikäli valitset suuntautumisvaihtoehdoksi johtamisen ja asiantuntijuuden sen lisäksi valitaan sivuaineopinnoiksi joko kliininen asiantuntijuus, gerontologiseen tai mielenterveyteen  suuntautuva hoidotiede. Ainakin Turun opinnoissa asiantuntijuus ja johtaminen antaa samat valmiudet ja opintopisteet kaikille huolimatta sivuaineopinnoista. Sivuainopinnot täydentävät pääaineen eli hoitotieteen opintoja eivätkä juurikaan poikkea toisistaan kovin suuresti. Tuohon opettajan pätevyyden hankkimiseen en valitettavasti osaa sinulle vastata. Kannattaa katsoa yliopistojen nettisivuilta opintojen sisältöjä. Suosittelen lämpimästi hoitotieteen opintoja!

 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Tampereen opiskelija

Itse opiskelen Tampereella Hoitotieteiden johtajuus-suunnassa enkä voisi olla tyytyväisempi valintaani. Johtajaa musta ei tule, mutta monipuolinen asiantuntija erilaisiin tehtäviin kylläkin. Hallintotieteet sivuaineena on mielenkiintoinen ja todella yleissivistävä, lisäksi voi valita vaikka Työhyvinvoinnin opintokokonaisuutta, kestävää kehitystä tms :) suosittelen!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...