Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Nurse2008

Hoitajien & lääkärien palkat Suomessa teollisuusmaiden huonoimpia

Recommended Posts

Nurse2008

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/id65240.html

http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/200707176364148_pk.shtml

Mielenkiintoista  :o Eli Jarmo Korhonen vaatii, että koko puoluekenttä menee Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujusen Iltalehdelle antaman lausunnon taakse ja järkkää asian kuntoon....niin että naisten ja miesten samapalkkaisuus toteutuu vuoteen 2017 mennessä  :nauraa:...............

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH - siis vuonna 2017 on SE vuosi.

En kyllä odottele NIIN kauan samapalkkaisuuden toteutumista ;D - Eikun pois Suomesta.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Auts

2017

Masentavaa  huh.gif

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Sukunajo

Joo-o.

Onneksi jr on kompakti pakkaus, joka sopeutuu lajityypilliseen tapaan niin aavikolle, vuonojen maahan kuin sumujen saarellekin.

Suomi pitäköön kukkahuivinsa ja pinssinsä, maailma odottaa  ::)

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Leon

Saa nähdä mitä syksy tuo tullessaan. En jää syyttelemään liittoni kukkahattutätejä, jos poliittinen päätöksenteko ei tuota toivottua lopputulosta. Olen itse pitänyt huolen täällä Tampereen seudulla työtarjouksista kieltäytyessäni, että vuodeosastohoidon päälliköt tms. kuulevat viestini. Kuntatyönantaja on rekrytoinneissaan lirissä, elleivät tarjottavat palkat kohoa. Itse en taivaspaikkaa laupeudentyölläni hamua.

En jää Suomeen odottamaan seuraavaa kymmentä vuotta mahdollisia palkankorotuksia. Elleivät syksyn neuvottelut nosta sairaanhoitajan peruspalkkaa kuntasektorilla 2500 euron tuntumaan kolmen vuoden kuluessa, taidan itse kokeilla vaihtoehto B:tä- työskentelyä ulkomailla.

Arvostan tulevaa ammattiani sen verran korkealle, etten myy valmistuttuani sitä vähääkään kertynyttä ammattitaitoa pilkkahintaan. Työpanokseni on kaupan, jos ostaja maksaa riittävän hinnan.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×