Jump to content
MAINOS

Nyt listataan ne veemäisimmät työpaikat


Vieras: listaaja

Recommended Posts

 

Kertokaapas ympäri suomea hoiva-alan työpaikkoja, joissa asiat on huonosti. Yleensä siitä kertoo esim. suuri vaihtuvuus.

Huom. Nyt ei ole tarkoitus mustamaalata tai haukkua mitään yrityksiä. Jokaisen täytyy ymmärtää, että tähän ketjuun voi kirjoittaa anonyymisti kuka tahansa, joten kaikkea ei välttämättä kannata uskoa. Mielipiteitä on yhtä paljon kuin on ihmisiäkin, toisen mielestä joku paikka on ok, toisen mielestä ei.

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS
Vieras: sairaalat

Itse en pidä sairaalaympäristöistä yhtään. Huono työilmapiiri, paskantärkeitä lääkäreitä, valittavia potilaita yms.

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vieras: Jatkuvat rekryt

Itselläni  kolahtaa aina se jos tietyssä työpaikassa taikka pisteessä on usein rekryt menossa. Silloin kyseessä ei varmaankaan ole unelmatyöpaikka vaan jotain

ihan muuta.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Jos työpaikassa on paljon opiskelijoita/vastavalmistuneita/nuoria/ vanhempia vastavalmistuneita, se kertoo jostakin. Ehkä se kertoo nopeasta vaihtuvuudesta ja heikosta johtajuudesta eli pomo ei saa kuria työpaikalla ( laiskat laiskottelee ja ahkerat kaatuu työmäärän alle ). Joskus harmittaa kun työntekijän kulttuuritausta tai ylpeys estää tekemästä tiettyjä työtehtäviä, esim. hygienian hoidossa, tai kokee pyykkihuollon kuuluvan alempiarvoisille. Itse karttelisin työpaikkoja joissa säästäminen näkyy joka paikassa, työyhteisössä paljon matalapalkkaisimpia alan ihmisiä, hoiva-avustajia työparina, opiskelijoita töissä, vastavalmistuneita ( ei kokemuslisiä), leivät puolitetaan, mehut litkuja eikä täysmehuja, kukkia näkee pöydillä kun joku omainen tuonut sekä siivouksen laatu ( hoitajat siivoaa, tai säästetään vuosisiivouksesta esim. likaiset ikkunat).

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...