Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

ohjaaja

verikokeet Leponex:iä ja Froidiria käyttävillä!

Recommended Posts

ohjaaja

Lääkityksen aikana otetaan toki kerran kuussa ns. turvalabrat, mutta mietin tässä yhtenä iltana sitä, että millaiset ohjeistukset eri tahoilla on annettu kuinka menetellä kun flunssan kaltaisia oireita ilmaantuu ihmisillä jotka käyttävät edellä mainittua lääkitystä. Meillä on sellainen ohjeistus, että kun on kuumetta, kurkkukipua sekä flunssan kaltaisia oireita tai huonovointisuutta niin silloin on syytä olla antamatta lääkkeet ja toimitettava asiakas labraan. Käsittääkseni nämä oireet on lääkityksen alkuvaiheessa kuin 10 vuotta käyttäneillä. Mitäkö mieltä te muut olette?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Hoitaja80

Tällaiset ohjeet meilläkin talossa on. Joskus meillä jatketaan lääkitystä ekan labrassa käynnin jälkeen jos veriarvojen heittelyn todetaan johtuvan flunssasta ei esim. neuroleptisyndoomasta

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
eh-neito

No labrat tietenkin otetaan heti kun mahdollista. Jos oireet ilmaantuvat illalla labrakokeet saadaan käytännössä seuraavana aamuna. Lääkäri tekee päätöksen Leponexin annosta, usein käytössä periaate:

-jos lämpö yli 37,5: annos puolitetaan

-jos lämpö yli 38: Leponex tauolla

Pienestä flunssasta tms. (ilman lämpöä) johtuen ei annostukselle yleensä tehdä mitään. Labrat toki otetaan ja tulosten tultua arvioidaan uudelleen.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×