Jump to content
MAINOS

Mikseivät työnantajat mainosta itseään


Guest uupis

Recommended Posts

Guest uupis

Minua ihmetyttää tänä hoitajapulan aikana miksi työnantaja ei aktiivisesti mainosta itseään ja vapaita työpaikkoja. Kun olin muuttamassa toiselle paikkakunnalle viime syksynä sai esim. nettisivuilta etsimällä etsiä yhteystietoja keneltä töitä kysyä. Ei millään sivuilla ollut mainintaa tarjolla olevista työpaikoista. Mielestäni työnantajat eivät ole heränneet todellisuuteen; lama-aika meni jo, eikä meitä hoitajia enää tungeksi töihin, olisi nykyaikaista jo harrastaa aktiivisempaa rekrytointia. HUS on ehkä tässä jo kunnostautunut, mutta täällä "maalla" kai hoitaja osoittaa aktiivisuutensa ja työhalukkuutensa parhaiten selvittämällä ensin useilla puheluilla ja sähköviesteillä kuka hoitajia rekrytoi.

Link to comment
Share on other sites

HUS on ehkä tässä jo kunnostautunut, mutta täällä "maalla" kai hoitaja osoittaa aktiivisuutensa ja työhalukkuutensa parhaiten selvittämällä ensin useilla puheluilla ja sähköviesteillä kuka hoitajia rekrytoi.

Tuttuva oli eilen tullut Oulusta terveysalan joiltain messuilta, kertoi, että HUS oli siellä rekryymässä porukkaa. Heillä on siihen panostettu, ihan jo pelkästään budjetti on semmoinen, mutta vain muutama oli luvannut miettiä tosissaan lähtöä.

Eipä täällä maallakaan aina auta tuo oma aktiivisuuskaan, vaan työnjohdossa ei vain osata tehdä päätöksiä ja etenkin jos tulevalla työntekijällä on jotain vaatimuksia, on parempi sitten pyöritää vajaalla osaston toimintaa... osastolta puuttuu tällä hetkellä 3sh ja kesäksi ei tule yhtää SH-sijaista, ei edes SH-opiskelijoita!

Nimim; "meillä tulee muut hoitajat kateellisiksi sinun palkkavaatimuksista" "eihän meillä edes kokeneet hoitajat saa noin hyvää palkkaa(1744,49 maksetaan, halusin 1850€)"

Onneksi vaimo sentään ymmärtää, että mies haluaa parempaa palkkaa.

Taitaa HUS-alue tai TRE kutsua ens syksynä, lopullisesti.

Kiitos.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...