Jump to content
MAINOS

Sähköinen ajanvaraus tulee kaikkiin terveyskeskuksiin


dino

Recommended Posts

Sähköinen ajanvaraus otetaan käyttöön suuressa osassa terveyskeskuksia hallituskauden loppuun mennessä. Näin ennakoi sosiaali- ja terveysministeriön kehityspäällikkö Pentti Itkonen.

"Peruutettujen ajanvarausten uudelleenjärjestely on nykyisellään valtava työllistäjä, joten en näe mitään syytä, mikseivät kaikki sairaanhoitopiirit siirtyisi mahdollisimman pian sähköiseen järjestelmään."

Lisää: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/S%C3%A4hk%C3%B6inen+ajanvaraus+tulee+kaikkiin+terveyskeskuksiin/1135226724683

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Minusta kuulostaa ihan järkevältä näin nopsasti luettuna.

Esimerkiksi diabeetikot, astmaatikot ja verenpainepotilaat syöttävät terveystietojaan järjestelmään itse ja keskustelevat hoitajansa kanssa sähköisesti.

Tietenkin tulee mieleen, että missä välissä hoitajat käyvät koneella keskustelemassa potilaan kanssa. Labrat yms. kontrollien tuloksien lukeminen omalta koneelta on sinänsä ok.. Mutta ymmärtääkö potilas lukemaansa. Soittaa sitten tarkistaaksen asian ja onko silloin käytetty tupla-aika asian hoidossa.

Link to comment
Share on other sites

Tosi hyvä uudistus. Voi käydä varaamassa aikoja netin kautta ja saada labratulokset suoraan netistä. Sitten voi soittaa jos jokin asia huolestuttaa. Reseptit saisi sähköisesti labratulosten mukaan eikä tarvitsisi soitella lääkärille perään.

Vanhanaikaiseen puhelinpalvelun piiriin jäisivät ne, jotka eivät käyttäisi konetta ja heidänkin palveleminen olisi joutuisampaa kun puhelin kontaktit olisivat vähentynet..

Astaamikot voisivat syöttää PF-puhallus-arvoja ja lääkäri voisi niiden perusteella korjata lääkitystä, sähköisesti. Säästyisi astmaatikolta lääkärissäkäynti,työtunteja ja vaivaa.

"Kyllä on jännittävää elää,ajatteli Muumipeikko. Kaikki voi hetkessä kääntyä ylösalaisin-ilman mitään syytä."(Muumipappa ja meri)

Link to comment
Share on other sites

Siis oisko tuo ajanvaraus samanlaista, kuin se on monella yksityisellä lääkäriasemalla? = Potilas itse tekee hoidon tarpeen arviointinsa ja sen mukaan varaa ajan.  huh.gif Jos näin on, niin ei kyllä mun korvaan kuulosta toimivalta ratkaisulta, mutta mielenkiinnolla jään seurailemaan...  ;D

Anna muutokselle aikaa. Eihän mikään voi kasvaa pellossa, jota jatkuvasti kynnetään.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest sinikkari

Sähköinen ajanvaraus helpottaa monella tapaa asioiden sujumista.

Erittäin hyvä asia.  8)

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...