Jump to content
MAINOS

minne jäi lomakorvaus?


Vieras: jo.hanna

Recommended Posts

Olin töissä hoivakodissa, jossa noudatetaan yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta, muutaman keikkapäivän. Muuten tuli palkka saatua, mutta minne jäi lomakorvaukset? Eikö joka päivästä pitäisi tulla n 9 % lomakorvaus - kuntapuolella ainakin on! Työehtosopimuksesta en selitystä löydä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Uudesta vuosilomalaista ote:

"16 §

Lomakorvaus työsuhteen aikana

Edellä 8 §:n 1 momentissa tarkoitetulla työntekijällä on oikeus saada lomakorvauksena 9 prosenttia tai, jos työsuhde on jatkunut lomakautta edeltävän lomanmääräytymisvuoden loppuun mennessä vähintään vuoden, 11,5 prosenttia hänelle lomanmääräytymisvuoden aikana työssäolon ajalta maksetusta tai maksettavaksi erääntyneestä palkasta lukuun ottamatta hätätyöstä tai lain tai sopimuksen mukaisesta ylityöstä maksettavaa korotusta. Jos työntekijä on ollut estynyt tekemästä työtä äitiys-, erityisäitiys-, isyys- tai vanhempainvapaan vuoksi, lomakorvauksen perusteena olevaan palkkaan lisätään poissaolon ajalta saamatta jäänyt palkka siten kuin 12 §:n 2 momentissa säädetään"

On varmaan jäänyt "epähuomiossa" maksamatta. Otapa yhteyttä palkanlaskentaan ja jos ei asia hoidu, niin liittoon. (Toivottavasti kuulut sellaiseen)

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...