Jump to content
 
Vieras: Uran alkutaipaleella

Keikkatyöhön täysiin?

Recommended Posts

Vieras: Uran alkutaipaleella

Hei, 

Olen ollut sairaanhoitajaksi valmistumiseni jälkeen nyt muutaman vuoden kotona (äitiysloma ja hoitovapaata), mutta tarkoitukseni olisi palata pikkuhiljaa työelämään. 

 

Opiskelujen aikana olen tehnyt keikkaa ja lyhyitä sijaisuuksia mutta on sanomattakin selvää, että etenkin kädentaidot ovat ruosteessa. Alan kirjallisuutta olen yrittänyt lueskella kuitenkin säännöllisesti ja palautetta asioita mieleen.

Omaa osaamisaluettani ovat naistentaudit, syöpätaudit sekä lapset ( ei vaativa lasten hoitotyön esim teho ).

Oisko kellään kokemusta tai mielepidettä millä osastoilla voisi tällä kokemuksella alkaa keikkailla? Onko osastoilla ylipäätään tarvetta sijaiselle joka kykenee näin alkuun perus hoitotyöhön mutta on tällä hetkellä vielä kehittämisen taitoa/päivitystä esim kanyloinnissa /i.m pistot, ja millaiset lääkeluvat on keikkakalenteri mahdollisia, voiko suorittaa loven ja luvat? Vai koetaanko siellä että on vaan tiellä ja taakka? Entäs sijaiset vaikka olleille?

Jostain olisi aloitettava, ja vaikka en mitään päivystys hoitaja -ainesta olekaan niin sitten taas esim vanhainkoti tai terveyskeskus eivät ole minun juttu. Kiitos vastauksista ne etukäteen.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Uran alkutaipaleella

Viesti lähti ennen kun ehdin korjata automaattisen tekstisyötön virheet. Täysiin= TaYssiin Keikkakalenteri=keikkalaisille,  vaikka olleille= vaikka poleille. Pahoittelut, ap

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×