Jump to content
MAINOS

Sisätautiosasto!


Satiiri

Recommended Posts

Kesätyöpaikkani sijaitsee sisätautiosastolla (sekalaiset mahavaivat) tulevana kesänä. Miten voisin valmistautua siellä työskentelyyn ja osaankohan siellä mitään edes tehdä?? Vinkkejä KIITOS!!!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

ööh, luet sisätautikirjan.. jos on gastro-osasto niin luet ne ja katot vähä miten niit hoidetaan yms. LH:t ei kai jaa lääkkeitä, tai riippuu paljolti osastosta. Perushoitoahan sisätautiosastot on. Potilaat käy tutkimuksissa (gastroskopia ainakin, ehkä coolonskopia?), sit lekurit määrää lääkkeit yms.. jos vakavampia onkelmii niin potilaat siirretään kirurgiselle osastolle josta pääsevät sit leikkaukseen. Korjatkaa jos oon väärässä :)

I´am Wizard

Link to comment
Share on other sites

Omalla sisätautikokemuksellani voin myös todeta, että hyvin paljon perushoitoa!! Eli keräät aimoannoksen reipasta, mukavaa asennetta! :) Perushoidon lisäksi hoito on paljolti tutkimuksia (riipppuu osastosta mitä) sekä lääke- ja nestehoitoa. Sisätautiopin lukemisesta todellakin hyödyt sekä tietty gastrojuttuja. Riippuu tosin paikasta, mutta sisätautiosastolla tulet todennäköisesti kohtaamaan paljon eri sydänjutskia, keuhkosairauksia, diabetesta ja niin edelleen. Ne ovat ihan hyvää kokemusta tulevaisuutta ajatellen. Toivottelen sinulle oikein mukavaa kesää!! 

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vinkeistä, taidan lähteäkkin huomenna het kirjastoon ja rupeen lukemaan sisätautikirjoja...ehkäpä sitä kesällä on jo jotain päässäkin..hehhehe

Hyvä että perushoitoa, sitä menin hakemaankin. Lääkeitä lh tuskin saa antaa, korkeintaan jossain buranaa ja panadolia. Mutta onhan hoitaminen muutakin kuin lääkkeiden jakoa. Hyvä kyllä tietää muuten eri lääkkeistä, että osaa seurata esim. haittavaikutuksia....

Odotan innolla kesää ja pääseehän sitä pois jos ei viihdy!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...