Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

mielenterveyshoitaja

Lehtijuttu Keskisuomalaisessa 8.2.2007

Recommended Posts

mielenterveyshoitaja

Ote jutusta:

â€Juurikkaniemessä tukku paikkoja auki!

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alaiseen Juurikkaniemen sairaalaan Keuruulle haetaan useita sairaanhoitajia! Ylihoitajan mukaan aikuispsykiatrian kehittämishankkeiden ja rakennemuutosten jälkeen on nyt aika saada työsopimussuhteet vakituiseksi!

Sairaanhoitajien paikoilla on nytkin tekijät, mutta monet heistä ovat lähihoitajia. He sijoittuvat toisiin tehtäviin kun työsuhteisiin saadaan pätevät sairaanhoitajat!â€

Että semmoista, lähihoitaja on pätevä sijainen mutta vakituiseksi turha haaveilla ainakin Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä!

Kannattaako lähihoitajaksi lukea tai ainakin onko järkeä erikoistua mielenterveys ja päihde työhön? Kannattaa harkita, ainakin jos meinaa asua Keskisessä Suomessa!

Ymmärtääköhän sairaanhoitopiirien rahoittajat, että turha sitä rahaa on haaskata surutta sairaanhoitajiin jos kyseessä olevan työn pystyy tekemään pienempipalkkaisempi lähihoitaja!

Toki sairaanhoitajia tarvitaan mutta ei jokaisen vakituisen työntekijän tarvitse olla juuri sairaanhoitaja!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Firefox

Valitettavasti tuo taitaa olla trendi myös joissakin muissa sairaanhoitopiireissä  :-. Itse kun aikoinaan lähihoitajaksi opiskelin muistan kun meille "kannustavasti" ilmoitettiin mt-päihdetyön suuntaavan jakson ekassa harkassa että "kyllä te täällä voitte harjottelussa olla, ja lyhyitä sijaisuuksiakin varmasti saatte, mutta vakipaikkaa on lähärin papereilla turha odottaa saavansa"  :D. Siinä yksi hyvä syy miksi lähdinkin sitten jatkamaan sh:ksi.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
jarkko82

Sairaanhoitajia on kätevämpi siirtää/pompotella työpisteestä toiseen, esim. lääkehoito/i.m. luvat automaattisesti, tämä yhtenä esimerkkinä... Toisaalta ksshp:n psykiatrinen hoito on nyt myllerryksen alla -> Yksi kolmesta sairaalasta ajetaan 2009 loppuun mennessä alas (edelleenkin potilas paikat täynnä/jonossa ja uusia otetaan...) Ikävä kyllä merkkejä tai ainakin supinaa on, että Keuruun sairaalankaan tulevaisuus ei ole paksulla jäällä: kenties Jyväskylään yksi iso sairaala+avohoitoon kiertäviä hoitajia jalkautumaan kentälle (viimeisin on jo valmisteilla)

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×