Jump to content
MAINOS

Nainen meni synnyttämään, palasi neliraaja-amputoituna


Pernasoppa

Recommended Posts

http://www.wftv.com/news/6253589/detail.html

Vuoden vanha juttu mutta nyt iski silmään, eli ei kuulu uutisalueelle.

Hieman tuntuu toi tiedonsaantioikeus olevan erilainen rapakon takana, tai sitten tuossakin on tuota mediaväritystä mukana. Mutta uutisen shokkiarvoa ei voi olla vähättelemättä, lapsenteko on vaarallista?

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

tuntuu aika karulta. liekö totta ollenkaan. itse juuri 3kk sitten synnyttäneenä voi vaan kauhistella. no mut suomessa sentään saa omat potilaspaperit pikkusen helpommalla ku lakituvan kautta.

amerikassa kaikki on ihmeellistä.

sellaista sattuu

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Hassua on toi ettei sais omia potilaspapereitaan nähdä. Mutta enkuissa oli sama juttu, ei saanu näyttää potilaalle. Piti tehdä virallinen anomus ja se käsiteltiin ja katottiin sitte onko tarpeeks hyvä syy pyytää niitä ees luettavaks.  huh.gif

Eteenpäin menoa sekin on kun nenälleen kaatuu.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Aika järkyttävä juttu.. tossa sanotaan että sillä ois streptokokki bakteeri joka syö lihaa? en ole moisesta kuullut vielä. Kyllä normaalin streptokokin tiiän joka elää nenukissa aika monella meissä.

...jumakauta, itse en ole mikä sääli-ihminen mut toi kyllä järkyttää ja suututtaa.. jos rupee miettii oman elämän kannalta.. toi on pahempi kuin joku puukottais sut kadulla ja kuolisit siihen..

Heräät leikkauksen jälkeen ja näät vain tynkät... arrrggg  pahempaa painajaista en keksi.

I´am Wizard

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...