Jump to content
MAINOS

Leikki-ikäisellä trakari


Laimi

Recommended Posts

Tuttavani, kellä 2-vuotias pikku keskonen, tarvisi nyt apua. Lapsella todella paha Bpd + laryngomalasia ja tulossa on trakarin laitto. Onko kellään kokemusta/tietoa. Meillä osastolla kyllä noita trakari lapsia välillä on, mutta vähän eri vastasyntyneellä, kun isommalla lapsella. Kaikki linkit yms. tiedot tulee tarpeeseen.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Eikait se trakarin hoito mitenkään ikäriippuvainen ole? Samaan tapaan puhdistukset, imut ja huollot. Ja normaalia touhuamista, ulos, kylpyyn jne.

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Link to comment
Share on other sites

Yhtä leikki-ikäistä trakari lasta hoitaneena (eli siis aivan loistava kokemus yleistettäväksi) ja sivusta seuranneena voin sanoa ettei trakari hirveästi lapsen elämää haitannut. Tottakai jos vauhti on kovanlainen touhuissa niin saa olla aika tarkkana letkujen yms. suhteen mutta... Elämänlaatua heikentävä tekijä trakari ei välttämättä ole jos siitä ei sellaista tekemällä tehdä...

Samat "huollot" kuin aikuisten trakarissa ja nämä tietysti voivat tuntua lapsesta inhottavalta ja vastenmielisiltä mutta aikuinen voi rauhallisella toiminnallaan paljonkin vaikuttaa siihen miten lapsi asian kokee...

Mä en halua olla töissä enää, mä en ikinä riitä.

Mä raadan ja raadan mutta kukaan ei nää,

kukaan ei kiitä

- Maija Vilkkumaa-

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...