Jump to content
MAINOS

Palatsivallankumous...


Guest hoitopoika

Olisiko vallankaapaus mahdollista  

12 members have voted

 1. 1. Olisiko vallankaapaus mahdollista

  • Kyllä
   10
  • Ei tule mitään
   3
  • Olen lammas
   3
  • Aion olla aktiivinen
   5


Recommended Posts

Guest hoitopoika

[move][glow=red,2,300]Onko aika hämmentää soppaa[/glow][/move]

Mietin pienessä (TAAS) päässäni onko mahdollista rekisteröityä HOITAJAT UNIONIKSI ja kaikki liitytään takaisin TEHYYN? ja suoritetaan palatsikaappaus?

Taitaa olla, ehkä helpompi kuin lähteä ammattiliittoa pykaamaan. Tällä hetkellä hoitajat.netissä n. 650 jäsentä jos aktiivisuutta löytyisi sen verran niin uskoakseni muutaman saisi ihan päättäviin elimiin.

Lähtökohtana voisi olla ajaa TEHY, KTV ja Super yhteen jolloin voimaa olisi hoitopuolen järjestössä sekä työnantajan edustajat pois päättämästä asioita liitossa. Voivat kuulua Sairaanhoitajaliittoon jossa eivät sekaantuisi kentän palkka-asioihin eikä muutenkaan olisi torpedoimassa tavallisen hoitajan etuja. Voisivat samalla ihannoida hoitotieteellistä edistämistä enemmän kun ei tarvitse hoitaa kahta virkaa.

Mitä luulette, olisiko aihetta edetä kyselee kevät maniassa oleva hoitopoika

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Tämä idea on ihan toteuttamiskelpoinen. Kannatan. Keinotkin ovat lailliset ja sääntöihin kirjattu. Organisointikaan ei olisi iso ongelma.

Link to comment
Share on other sites

Jep, tuo sisältäkäsin vaikuttaminen (tai vallankaappaus, miten sitä kukin tykkää kutsua :P) kuulostaa huomattavasti realistisemmalta keinolta saada jotain ihan oikeasti aikaankin kuin ihkauuden liiton perustaminen.

Uskon myöskin, että Tehyssä on paljon ei-aktiivisia jäseniä, jotka ovat tyytymättömiä ammattiyhdistyksen nykyiseen linjaan, mutta eivät viitsi itse tehdä mitään. Olisikin haastetta kerrakseen saada nämä nukkujat uskomaan, että nyt oltaisiin tosissaan asialla ja antamaan äänensä.

Link to comment
Share on other sites

Guest oh-munA

Tehy saa mädäntyä rauhassa.Palataan firmaan kun

50-lukulaiset jääneet eläkkeelle.

Nurse-Unioni vois olla torpedo tehy-kölin alle.

Tehyn "ei-aktiivit jäsenet" on synonyymi 98pros.tehyläisille...

Link to comment
Share on other sites

Guest hoitopoika

Hyvä huomio munA :P

Nyt kun tehyn koordinoijat seuraa viestejä niin uskoisin, että jos aktiivisuutta alkaa olla foorumilla niin alkaa jotain tapahtumaan? Silloinkin olemme jotain saaneet aikaan.

[move][glow=red,2,300]Barrikaadelle oi hoitajasiskot/-veljet[/glow][/move]

Link to comment
Share on other sites

Guest oh-munA

Tehyn koordinoijat = tajionidrook nyhyT

Lähettelevät palstalla salakielisiä viestejä.

Seuraa ilmoitteluamme.

Muista palatsivallankumous alkaa aina ulkohuussista.

Link to comment
Share on other sites

Sääli kun hoitotieteellistä kirjoittelua ei voi hyödyntää salakielenä...  Ymmärtävät kumminkin vaikka kuinka vaikeamman kautta yrittäisi asian sanoa kummallisia teko-sanoja käyttäen!

My brain is stuck from shooting glue

I'm not sorry for the things I do

 

Carbona not glue

Link to comment
Share on other sites

Guest oh-munA

Hoitotieteellinen kirjoittelu:

Mustanaamiolla oli Pääkalloluolansa,hänen vaimonsa Diana Palmer oli sairaanhoitaja.He saivat kaksoset Kitin ja Heloisen.

Guran ,kääpiöheimon päällikkö suojelee Heimon(Tehyn) myrkyn salaisuutta.

Juuri tuo tappava myrkky heimon sotureiden(hoitajien) nuolissa tekee heistä niin pelättyjä viidakon(sairaalan) vartijoita.

Johtopäätös:

"Mustis ei tunne armoa palatsivallankumouksessa"-vanha viidakon sanonta?

Link to comment
Share on other sites

Guest anttika

angry.png

Olen Tehyn jäsen ja olen hyvilläni, että vihdoin täällä ymmärretty asian ydin. Muutos järjestössä tapahtuu sen sisältä käsin, ulkoa siihen ei voi vaikuttaa. Uusia aktiiveja tarvitaan jokaiselle portaalle. Ensi vuonna on liittokokous ja silloin asiaan voi vaikuttaa. Ammattiosastojen kautta jo aikaisemmin. Valitettavasti tuota purnausenergiaa ei ole saatu kanavoitua yhteisten asioiden eteenpäin viemiseen. Toivottavasti tämä palatsivallankumous on siihen alkua. Rakentavasti repien asioita saadaan viety eteenpäin. Repimisen jälkeen tarvitaan rakennustarpeita. Pelkkä kritiikin esittäminen ei vie asiaa eteenpäin, vaan pitää olla myös ehdotelma miten asia paremmin hoidetaan. Kaikki huono ei ole pelkästään Tehystä kiinni. Vastapuolina ovat milloin työnantaja milloin toiset järjestöt, joskus em. yhdessä. Kuitenkin meillä suurena joukkona on paremmat mahdollisuudet vaikuttaa. Aloittakaa se palatsivallankumouksen teko liittymällä takaisin Tehyyn.

Link to comment
Share on other sites

Guest hoitopoika

Anteeksi nyt mutta uskon, että täällä on ymmärretty asia paremmin kuin TEHYSSÄ. Missä on ollut jäsenistön kritiikki;valtuutettujen ym. Tehyssä istuvat YH:t norsunluutorneissa poliittisten broilereiden kanssa ja heitä nyt ei tippaakaan kiinnosta kentän asiat. Kauniita sanoja vaalien edellä siinä kaikki.. Venäjän vallankumouskin alkoi rakentavalla kritiikillä päättäjiä kohtaan... usen kyllä kellarissa ja tähtäimen läpi katsottuna

Link to comment
Share on other sites

Seuraava liittokokous pidetään 6.-8.6.2005. Liittokokoukseen valitaan 290 edustajaa suoralla jäsenvaalilla.  Liittokokous valitsee puheenjohtajat jne.  Vain äänestämällä voimme vaikuttaa tulevaisuuteemme  Äänestäminen edellyttää Tehyn jäsenyyttä.  Liittovaltuusto valitaan samoissa vaaleissa.  Nämä ovat ne kaksi tietä ylös tästä palkkaahdingosta.

Link to comment
Share on other sites

Guest oh-munA

Voisitko siirtää liittokokouksen ajankohtaa 6-8.6.2005 ?

Samana vkonloppuna heitän keikan ProvinssiRockin päälavalla 8).

Please. cry.png

Mulle kävisi paremmin 11-12.7.2008 ;D

Link to comment
Share on other sites

Oh-muna!

Varo ettet saa Mustanaamion pahaa merkkiä (disponsibilteetti)! Voit tietysti hämätä tovereitasi hyvällä merkillä, ja varastaa jostain Tehy-merkin tai sair.hoit.liiton  pyöreän merkin.

"sairaanhoitajien ns. ammattiliitto ei voi olla väärässä"

vanha viidakon sanonta

Link to comment
Share on other sites

Liittokokous valitsee puheenjohtajat jne. 

Olen siis ymmärtänyt väärin, että olisi tarkoitus seuraava PJ valita puhelin äänestyksellä ja siihen pystyy siis jokainen tehyläinen vaikuttamaan? ja nyt nukkumaan...

Kiitos.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
 • Create New...